Akik villogtatnak, másoknál be szokott jönni?
10-nek
" "KRESZ szabályai minden esetben ugyanúgy vonatkoznak rá is"
Ahogy rád is, hogy a gyorsabb autót el kell engedned"
Ha jól tudom pályán a max sebbeséghatár 130km/óra . Ha valaki betartja a sebbeséget, és 130-al megy, annak nem kell villognia, hiszen csak tartja a tempot az előtte szintén 130-al haladó autóval. De ha én 130-al megyek, akkor te jöhetsz a seggembe 180-al, nem foglak előre engedni, mert sietsz. Nem kényszeríthetsz senkit arra, hogy megszegje a kresz szabályát, és gyorsabban menjen a megengedettnél. Én biztos, hogy csak akkor mennék a másik sávba, ha úgy gondolom, hogy betudok sorolni. Tartsd be a szabályt, és mindenki elégedett.
"Nem kényszeríthetsz senkit arra, hogy megszegje a kresz szabályát, és gyorsabban menjen a megengedettnél."
Nem is írtam ilyet.
"Én biztos, hogy csak akkor mennék a másik sávba, ha úgy gondolom, hogy betudok sorolni."
Ezért írtam, hogy a lehetőségekhez képest. Nyilván ha nincs lehetőséged sávot váltani, akkor nem kell. De ha van, akkor nem tarthatod fel a nálad gyorsabbat csak azért, mert 130-cal mész.
Emberek!
Ne essetek egymásnak!
Itt nem arról van szó, hogy 130-cal mész a belső sávban és ne akarjanak gyorsításra kényszeríteni.
A kérdező büszkén hirdeti, hogy hosszú időn keresztül fenntartja a kocsisort és aki reklamálni mer, neki az csak egy kis jancsi gyerek!
Bemegy a belső sávba gps 102-vel és önkéntes rendőrködik.
Mások gyorsabb haladását úgy akarja gátolni, hogy eléjük áll.
Egy magánember ne akarja betartatni a kresz szabályokat egy másik magánemberrel.
Mintha szándékosan akarná keresni a konfliktust.
#14-essel értek egyet.
Egyébként ha szíveskedik mindenki visszaolvasni az itt írottakat máris látszik miért rossz a magyar közeledés mert egyetlen egy dologra törekszik mindenki hogy betartson a másiknak.
Én ritkán szoktam villantani ha úgy látom elbambult de egyébként semmi értelme nincs ugyanis aki észnél van jobbra tart, akit pedig nem érdekel a környezete arra fölösleges.
Előzési szándékot szabad a villantással jelezni csak kényszeríteni nem a másikat arra hogy valamit végrehajtson.
Múltkor hozták a sötétített verdával a hős vezért. Jöttek vagy 200-zal, én 160-nal kerültem eléjük, miközben két kocsit előztem meg de ritka nagy állat módjára viselkedtek. Nem azért mert betartottam nekik mivel mindössze 10 másodpercet vettem el az életükből csak hát az a fránya türelmetlenség. :)
Engem majd megöltek úgy hogy a kocsi másodpercenként 44 métert tett meg. Rád a 110-zeddel gépfegyverrel mentek volna az 5 kilométeres sorral együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!