Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Most jöttem az autópályán...

Most jöttem az autópályán Budapestre, be volt állva a külső kamionnal meg a belső is, a belsőben mentem, miért villogtattak mögöttem?

Figyelt kérdés
2020. nov. 6. 19:13
 1/8 anonim ***** válasza:
97%
Tehát álltál a dugóban a belső sávban és valaki villogtatott mögötted?
2020. nov. 6. 19:17
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem dugó volt csak 80-100-al lehetett menni a belsőben kocsisorban, először egy audi került mögém aztán vadul villogtatott 15 percig mögöttem, aztán elment az egyik kihajtón. Utána jött egy skoda az is villogtatni kezdett, de ő dudált is egy idő után, majd megunta és a lehajtón elhúzott. Budapest előtt is kaptam egy villogtatást.
2020. nov. 6. 19:22
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ez kétesélyes.

- Nem engedted el, amikor lett volna rá lehetőséged

- Egy türelmetlen barom volt, aki azt várta, hogy a villogástól majd köddé válsz.

2020. nov. 6. 19:29
 4/8 anonim ***** válasza:
92%
Kifogtál két parasztot...
2020. nov. 6. 19:49
 5/8 anonim ***** válasza:
99%

Az autópálya így működik. Mindig jön egy "nagymenő" a belsőben, aki elkezdi letolni a sort. Mindegy, hogy előtted van még 20 autó, aki szintén 90-el megy, mert utánad őket is szépen letolta volna.

Ha ilyet tapasztalsz, menjél ki a külsőbe, engedd el. Nincs értelme kockáztatni az épségedet.

2020. nov. 6. 19:52
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én ha villognak, főleg akkor amikor az idióta is látja, hogy nem tudok a másik sávba menni mert ott is vannak, akkor szépen betartom a sebbességet. Pedig én is néha gyorsabban megyek a megengedettnél.
2020. nov. 6. 20:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Mondjuk az nekem valahogy furcsa, hogy a kérdezőt ennyire betalálják az ilyenek majd 15 percig villognak meg dudálnak és ennyi ideig kell folyamatosan a belsőben kolbászolnia.
2020. nov. 6. 22:14
 8/8 anonim ***** válasza:

Az ilyenek miatt gondolkodtam el egy kiegészítő lámpán a pótféklámpa alá.

[link]

Szerintem egy villantás után kicsit lemaradna... éjjel főleg, mivel kb semmit nem látna utána.

2020. nov. 6. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!