Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ha autópályán villogtatnak...

Ha autópályán villogtatnak neked a belsőben (belső-külső is be van tömődve) akkor kihúzodsz a külsőbe hogy elengedd a villogtatót?

Figyelt kérdés
Sokszor tapasztalom hogy rám villogatnak vagy dudálnak is, pedig mennék gyorsabban csak ugye előttem is vannak a belsőben.
2020. jún. 3. 12:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
95%

Ha elottem is vannak, akkor felvillantom a kodzarofenyt (olyan a szine, tonusa, mint a feklampanak). Ettol megijednek, es tartjak a kovetesi tavolsagot, abbahagyjak a villogtatast.

Ha nincsenek elottem, de 130 koruli tempoval haladok el a fullon levo kulso sav mellett, akkor vagy felvillantom a kodzarofenyt, vagy megvillantom balra az indexet, jelezve, hogy bizony be fogom fejezni a sor elozeset, ha tetszik ha nem. Nem fogok satufekkel bevagodni a kulso savba csak azert hogy bejemves omeltosaga elhuzhasson. Ahol csak lehet, a megengedett max sebesseg felett vmennyivel haladok (130 helyett ora szerint 135-138 korul, 110 helyett 120 korul...), azert mert mr turelmetlenke ezt nem birja, nem fogok se hirtelen bevagni a szelsobe, se gyorsitani. Menjenek el indulatkezelesi treningre az ilyenek!

2020. jún. 3. 12:46
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem foglalkozom vele. Ha szabályosan előzök, akkor tőlem villoghat. Más okból meg nem szoktam bent menni.
2020. jún. 3. 12:46
 3/17 D. Brasco ***** válasza:
100%

Ez egy igazi tuskó magyar szokás,hogy ha valaki előz es hatulrol ráérkezik valaki,az akkor is villogni fog ha

-jol láthatóan a belsőben is folyamatos a kocsisor,igy még ha az előtte lévő ki is menne a külsőbe,semmivel nem lenne előrébb mert rögtön ott a következő autó.

-ha a külsöben folyamatos a kocsisor es esely sincs a kisorolásra,vagy csak balesetveszélyes helyzet előidézésevel

Es utána általában az ilyen suttyók a nagy sietés után ,hirtelen rögtön ráérnek büntetőfékezni stb stb....

2020. jún. 3. 13:03
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha teljesen be van tömődve mindkettő? Semmit nem csinálok, folytatom az utam a belsőben, vonatozva a többiekkel együtt. Nem fogok kimenni a külsőbe, hogy azatán előttem is, mögöttem is féktávon belül legyenek autók, esetleg kamionok.

Amint van hely a külsőben, elengedem.

2020. jún. 3. 14:09
 5/17 anonim ***** válasza:
77%

ködzáró + hátsó ablaktörlő, abból ő is kap bőven

Érteni szookták, nincs lerázhatatlan villogós hülyegyerek, csak túl rövid hátsó ablakmosás

2020. jún. 3. 14:52
 6/17 anonim ***** válasza:
24%

Nem tudom hogy közlekednek egyesek. Valahogy rám sose villognak beállt kocsisornál, pláne nem dudálnak.

Egyébként le kell sz/rni. Ha van lehetőséged normálisan elengedni, akkor majd elengeded aztán kész

2020. jún. 3. 15:06
 7/17 A kérdező kommentje:

"Nem tudom hogy közlekednek egyesek. Valahogy rám sose villognak beállt kocsisornál, pláne nem dudálnak."

Kérem olyan ne válaszoljon aki évente egyszer két lehajtó között felmegy az M6-osra kedden délelőtt.

2020. jún. 3. 19:29
 8/17 anonim ***** válasza:
23%

Kérdező, ezt benézted. Heti minimum 250-300 km-t megyek az M1-en és az M0-n... Ja és nem hétköznap délelőtt...

2020. jún. 3. 19:36
 9/17 anonim ***** válasza:
70%
Nem, én nem engedném el, had villogtasson csak. "belső-külső is be van tömődve", én meg húzódjak le egy nemlétező sávba az előttem lévőkkel együtt, hogy kénye kedve szerint száguldozhasson mi....
2020. jún. 3. 21:15
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor ha vicces kedvemben vagyok, akkor előreengedem, aztán bemegyek mögé és én is villogtatok neki.

De többnyire le szoktam tojni őket.

2020. jún. 3. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!