Ha autópályán villogtatnak neked a belsőben (belső-külső is be van tömődve) akkor kihúzodsz a külsőbe hogy elengedd a villogtatót?
Ha elottem is vannak, akkor felvillantom a kodzarofenyt (olyan a szine, tonusa, mint a feklampanak). Ettol megijednek, es tartjak a kovetesi tavolsagot, abbahagyjak a villogtatast.
Ha nincsenek elottem, de 130 koruli tempoval haladok el a fullon levo kulso sav mellett, akkor vagy felvillantom a kodzarofenyt, vagy megvillantom balra az indexet, jelezve, hogy bizony be fogom fejezni a sor elozeset, ha tetszik ha nem. Nem fogok satufekkel bevagodni a kulso savba csak azert hogy bejemves omeltosaga elhuzhasson. Ahol csak lehet, a megengedett max sebesseg felett vmennyivel haladok (130 helyett ora szerint 135-138 korul, 110 helyett 120 korul...), azert mert mr turelmetlenke ezt nem birja, nem fogok se hirtelen bevagni a szelsobe, se gyorsitani. Menjenek el indulatkezelesi treningre az ilyenek!
Ez egy igazi tuskó magyar szokás,hogy ha valaki előz es hatulrol ráérkezik valaki,az akkor is villogni fog ha
-jol láthatóan a belsőben is folyamatos a kocsisor,igy még ha az előtte lévő ki is menne a külsőbe,semmivel nem lenne előrébb mert rögtön ott a következő autó.
-ha a külsöben folyamatos a kocsisor es esely sincs a kisorolásra,vagy csak balesetveszélyes helyzet előidézésevel
Es utána általában az ilyen suttyók a nagy sietés után ,hirtelen rögtön ráérnek büntetőfékezni stb stb....
Ha teljesen be van tömődve mindkettő? Semmit nem csinálok, folytatom az utam a belsőben, vonatozva a többiekkel együtt. Nem fogok kimenni a külsőbe, hogy azatán előttem is, mögöttem is féktávon belül legyenek autók, esetleg kamionok.
Amint van hely a külsőben, elengedem.
ködzáró + hátsó ablaktörlő, abból ő is kap bőven
Érteni szookták, nincs lerázhatatlan villogós hülyegyerek, csak túl rövid hátsó ablakmosás
Nem tudom hogy közlekednek egyesek. Valahogy rám sose villognak beállt kocsisornál, pláne nem dudálnak.
Egyébként le kell sz/rni. Ha van lehetőséged normálisan elengedni, akkor majd elengeded aztán kész
"Nem tudom hogy közlekednek egyesek. Valahogy rám sose villognak beállt kocsisornál, pláne nem dudálnak."
Kérem olyan ne válaszoljon aki évente egyszer két lehajtó között felmegy az M6-osra kedden délelőtt.
Kérdező, ezt benézted. Heti minimum 250-300 km-t megyek az M1-en és az M0-n... Ja és nem hétköznap délelőtt...
Ilyenkor ha vicces kedvemben vagyok, akkor előreengedem, aztán bemegyek mögé és én is villogtatok neki.
De többnyire le szoktam tojni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!