Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » A Mondeós miért nem fékezett?

A Mondeós miért nem fékezett?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=8SZYcL9-7Q4

Ebben a szituációban egyértelműen látszódik, hogy a Mondeós hibázott, mert fékezés helyett agresszívan nekiállt sávot váltogatni.

A kérdés az, hogy miért nem fékezett? Úgy tudom, hogy a vészhelyzeteket mindig fékezéssel célszerű elkerülni, sosem kormányzással...

2021. ápr. 14. 10:08
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:

50-re: Mármint a Mondeós videója volt és ő vonta vissza?

Ha igen, akkor egy okkal több, hogy ne higgyük el az ő verzióját, és egy okkal több, hogy fenntartsam a nézetemet arról, hogy büntetőfékezésre készült.

2021. ápr. 16. 09:48
 52/60 anonim ***** válasza:
63%
51-es! Nem. Én linkeltem a Budapesti autósok csatornájáról Csősz Krisztián videóját. A volvóst elég erős szavakkal illette. Jogosan egyébként. Szerintem ezért tűnt el.
2021. ápr. 16. 09:57
 53/60 A kérdező kommentje:
Igen, de szerintem az is közrejátszott a videó levételében, hogy többen is rámutattak, hogy a Mondeo már sokadik videóban szerepel és mindben hasonló módon reagálja le a szituációkat.
2021. ápr. 16. 13:26
 54/60 Vortrex ***** válasza:
86%

Tök egyértelmű. A mondeós hajtotta a kocsit, mint hasmenést a duplakávé, aztán amikor kifordultak elé, úgy szétcsapta az ideg, hogy megrángatta a kormányt, és beleállt a falba. Ezt így jegyzőkönyvbe is lehetne venni.

De aztán a kikanyarodó se lett szívbajos attól, hogy keresztbe állt előtte egy kocsi és felcsavarodott a hídpillérre, lazán elkummogott a helyszínről.

A cserbenhagyást sokkal nehezebb lesz megmagyarázni, mint a "vezetéstechnikai" hibát. Rendesen becumizták ezt mindketten.

2021. ápr. 16. 14:50
 55/60 anonim ***** válasza:

A törölt videónak is az volt a mondanivalója, amit 54-ben ír Vortex.

Ott 70-nel szabad menni, a kereszteződést semmi nem jelzi.

Közvetlenül elé jött ki a Volvo.

Krisztián névvel vállalta a hülyeségét, a felvételt ő maga tette elérhetővé. Keményen ki lett osztva, de a volvós valahol lapít a fűben. Róla alig esik szó.

2021. ápr. 16. 16:27
 56/60 A kérdező kommentje:

"Keményen ki lett osztva, de a volvós valahol lapít a fűben. Róla alig esik szó."

A Volvósról nincs mit beszélni, mert amit elkövetett, az vitathatatlan. A Mondeós viszont olyan manővert mutatott be, amit úgy kell elemezni, hogy rájöjjünk mi a franc volt a fejében.

2021. ápr. 16. 16:34
 57/60 anonim ***** válasza:
63%
Tiszta sor, csak azon háborgott Csősz Krisztián, hogy sokan fotelből kitalálják, hogy hát igen, bosszút akart állni, mert hogy ezek ilyenek, csak elrontotta stb.
2021. ápr. 16. 16:38
 58/60 anonim ***** válasza:
63%
èn úgy láttam hogy az első rántás után picit beszitál a segge, abból rántja vissza a kormányt meg 1 et ment a falnál, majd veszett fejszenyèl.... elbambulhatott egy kicsit azèrt rántotta az elsőt, a többi meg a pánik volt...
2021. ápr. 20. 08:34
 59/60 anonim ***** válasza:
hát.... javítom, mert csak belenèztem azt... ez csak a pánik.... nagy volt a sebessèg különbsèg.... belsőből jobb lenne, azt forcsálom hogy volt de mègse volt felvètel...
2021. ápr. 20. 08:37
 60/60 anonim ***** válasza:

57: "Tiszta sor, csak azon háborgott Csősz Krisztián, hogy sokan fotelből kitalálják, hogy hát igen, bosszút akart állni, mert hogy ezek ilyenek, csak elrontotta stb."

Igen, mert egyébként a büntetőfékezés össznépi sport sok budapesti autós esetében. És a képek alapján legalábbis simán elképzelhető, hogy itt is az történt.

Tudod, ez olyan, hogy ellopnak valahonnan egy rézvezetéket, és miért, miért sem, cigányokat sejtünk elkövetőként.

2021. ápr. 20. 08:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!