2: hibázni szerintem az, amikor figyelmetlenségből kikanyarodok valaki elé vagy későn veszem észre a zebrán a gyalogost.
De az, hogy szánt szándékkal beletaposok ok nélkül a fékbe az nem hiba, hanem taplóság.
A videó teljesen egyértelmű.
Nem thdom miért ilyen.
A tévés szereplései alaoján egy minősíthetetlen, öntörvényű hirvány alak. A férfi nem szégyene.
Büntetőfékezett, mert 🌳sz. Ezt azért is gondolom, mert én 2-ből 2-szer láttam FULL szabálytalannak a robogójával, pedig csak kétszer találkoztam eddig vele. Az egyiknél egy 2*3 sávos úttest közepén lévő járdaszigetet került ki a szembesávban, mert a saját oldalán be volt picit dugulva mindhárom sáv és nem akart szabályosan a sorok közt előre menni (vagy csak béna és nem tud motorozni). A másiknál meg nyomogatta a dudát, hogy a dugóban csordogáló kocsik nyissanak neki helyet.
Onnan jöttem rá először, hogy ő, mivel a saját neve a rendszáma és megnéztem akkor, aznap posztolt is képet azzal a kék öltönnyel azon a robogón ülve.
Nem az a gáz, hogy büntetőzött. Pont ennyit nézek ki a komplexusos strómanból.
Inkább az a gáz, hogy be sem ismeri. Olyan tökös meg kemény gyerek, M ricsikével pózolgat, de annyi vér már nincs a pöckében hogy beismerje, és elnézést kérjen.
Helyette megmagyarázza, hogy 40-es tábla miatt előzi meg a buszt, majd fékez állóra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!