Mennyire hibaztathato az aki este balra kanyarodva nekimegy egy lampa nelkul szembejovo autonak varosban ahol elvileg a kozvilagitas miatt latnia kene gyakorlatilag viszont nem szamit ra?
Figyelt kérdés
2021. febr. 25. 10:03
41/76 anonim válasza:
mondjuk az is èrdekelne hogy a rrndőr mit mondott nektek? mert ő azt mondja hogy te vagy a hibás vagy azt hogy ő. Ha rendőr nem volt papírra mit írtatok?
42/76 A kérdező kommentje:
38 feher fenynel viszont nincs megállási kotelezettseg. Erre meg en hívnám fel a figyelmedet.
2021. márc. 1. 17:19
43/76 A kérdező kommentje:
" 33/42 anonim ***** válasza:
de te most felolddozást kèrsz?" ne kepzeljunkbide olyasmit ami nem hangzott el. Eleg ha csak a kérdésre valaszol az aki tud
2021. márc. 1. 17:21
44/76 A kérdező kommentje:
39 az hogy te most neztel utana egy szabalynak nem jelenti azt hogy mas nem tudta.
2021. márc. 1. 17:22
45/76 A kérdező kommentje:
41 a rendor nem gyakoris hozzaszolo o csak az adatokat veszi fel s ha vita van akkor a birosag dont
2021. márc. 1. 17:23
46/76 anonim válasza:
megállás az nincs... nem azt mondtak, csak èrdemes szètnèzni...
ha idióta vagy akkor maradj is az.... többen válaszoltak, te vagy a hibás... ès vège... normális válaszokat kapsz, te meg vered a nyálad a bizalmi elvedre... meg miegymásra.. meg is èrdemled, majd tanulsz a magad kárán belőle...
minek írod ki a kèrdèst ha nem fogadod el a választ?
47/76 A kérdező kommentje:
Latom mat csak sertegetessel tudod megerositeni a velemenyedet. Ezzel csak a sajat bizonytalansagodat arultad el. Jobb lenne ha inkabb utána neznel a torvenyeknek szabalyoknak meg mielőtt meghal miattad valaki.
2021. márc. 1. 21:34
48/76 anonim válasza:
te versz telibe mást, ès èn nem ismerem a kreszt... hát gratulálok....
49/76 anonim válasza:
am kedves kèrdező, tènyleg nem beleszolni akarok, èn se okoztam mèg balesetet, èn pl a menetèt se tudom... :) amúgy nem èrtem èn se mièrt cirkuszolsz.... ha tudnád a dolgokat nem tennèl fel ilyen kèrdèst... már mint higy ki ès hány % ban a hibás
50/76 A kérdező kommentje:
A velemenyekre vagyok kivancsi azert kerdezek. Nyilvan nem a trollokera
2021. márc. 2. 08:11
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!