Vannak itt Hódmezővásárhelyiek? Mi a véleményeteket erről a kereszteződésről?
A Liszt Ferenc utca és a Tolaj utca T kereszteződésről van szó.
A kocsma mogotti utca zsák utca illetve egy parkolo amit táblával jelolnek is az úttól 3-4 méterre.
Ezen kívül a kereszteződésben semmilyen tábla nincs.
Most itt kinek van elsőbbsége?
Mert mivel egyenrangúnak néz ki igy nekem lenne elsőbbségem a zsák utcából mivel jobb kéz felol jövök,de viszont 3 méterre kb meg van egy parkoló tábla szintén azon az utszakaszon,akkor meg nekem kell megadni az elsőbbséget a Liszt Ferenc utcan lévőnek.
Aki tudja miről beszélek az tudja úgyis,aki meg nem az ne nezzen hülyének köszi.
Megnéztem a kereszteződést Google Térképen. A parkolóból elindulva neked elsőbbséget kell adnod az útkereszteződésben, ugye ez az elindulás szabálya.
Ha te kiállsz a parkolóhelyről és kiakarsz fordulni a zsákutcából, akkor neked elsőbbséged van a balról érkező járművekkel szemben, mivel ez egy egyenrangú útkereszteződés. Ennyi a történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!