Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Vannak itt Hódmezővásárhelyiek...

Vannak itt Hódmezővásárhelyiek? Mi a véleményeteket erről a kereszteződésről?

Figyelt kérdés

A Liszt Ferenc utca és a Tolaj utca T kereszteződésről van szó.

A kocsma mogotti utca zsák utca illetve egy parkolo amit táblával jelolnek is az úttól 3-4 méterre.

Ezen kívül a kereszteződésben semmilyen tábla nincs.

Most itt kinek van elsőbbsége?

Mert mivel egyenrangúnak néz ki igy nekem lenne elsőbbségem a zsák utcából mivel jobb kéz felol jövök,de viszont 3 méterre kb meg van egy parkoló tábla szintén azon az utszakaszon,akkor meg nekem kell megadni az elsőbbséget a Liszt Ferenc utcan lévőnek.

Aki tudja miről beszélek az tudja úgyis,aki meg nem az ne nezzen hülyének köszi.

tegnap 18:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Megnéztem a kereszteződést Google Térképen. A parkolóból elindulva neked elsőbbséget kell adnod az útkereszteződésben, ugye ez az elindulás szabálya.

Ha te kiállsz a parkolóhelyről és kiakarsz fordulni a zsákutcából, akkor neked elsőbbséged van a balról érkező járművekkel szemben, mivel ez egy egyenrangú útkereszteződés. Ennyi a történet.

tegnap 19:12
 2/3 anonim ***** válasza:

[link]

Erre gondolsz?

Sima jobbkezes.

tegnap 19:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Az első dolog lenne, amit megváltoztatnék a kreszben, hogy T alsó száráról érkezőnek is jobb kezes elsőbbsége van. Minek? A derékszögű kanyar miatt úgyis lelassít MINDIG még 5-re is, miközben egyenesben meg lehetne 50-nel is menni. De nem, fogjuk meg az utóbbit. Ráadásul, ha balra akar kijönni, és neki jobbról jönnek, akkor nem tud kijönni, de a másik egyenesen menő is nyom egy satuféket, ha épp egy picit később ér oda, hiába tudna átmenni még, mert neki ettől függetlenül papíron elsőbbséget kéne adnia.
tegnap 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!