Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mennyire hibaztathato az aki...

Mennyire hibaztathato az aki este balra kanyarodva nekimegy egy lampa nelkul szembejovo autonak varosban ahol elvileg a kozvilagitas miatt latnia kene gyakorlatilag viszont nem szamit ra?

Figyelt kérdés
2021. febr. 25. 10:03
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/76 A kérdező kommentje:
Na de ez csak utolag derul ki. A bizalmi elv ervenyet veszti ha azt latjuk hogy a masik szabalytalankodik. De csak onnantol. De nem fogjuk elore tudni hogy jon majd valaki lampa nelkul, igy csak akkor veszti érvényét amikor az illető megjelent.
2021. márc. 2. 10:06
 62/76 A kérdező kommentje:
Én amugy ezt is trollkodasnak tekintem amikor valaki a bizalmi elvhez jövőbe látást kever hozzá
2021. márc. 2. 10:08
 63/76 anonim ***** válasza:
nállam nem. tehát ha ott te elsőbbsèget adsz elkerülöd az ütközèst. Ha felkapcsolja a lámpát nincs ütközèst ha sávot vált ès ezzel kikerül akkor nincs ütközès bizalmi elv van. ès onnantól van egy kresz amikor már ezek mind kèső, ès ütközès van.ès az elsőbbsèg adás a mèrvadó. kressz szerint. a lámpa másodlagos.
2021. márc. 2. 10:13
 64/76 anonim ***** válasza:

azt sztem a defenzív vezetèshez èrtette.

magyarul: (dr Hause) Mindenki idióta

az meg az elkerülèshez kell...

írsz egy helyszínt ha megkèrlek?

2021. márc. 2. 10:15
 65/76 anonim ***** válasza:
vanbak 50-50 esetek de ez sztem nem tartozik bele
2021. márc. 2. 10:16
 66/76 anonim ***** válasza:
ez kb olyan mikor az öcsèmnel egyszer verekedtünk. fater meghalgatott minket annyit monfot az eggyig a kapáról beszèl a másik az ásóról. lènyegèben mind a kettő kertèszeti eszköz
2021. márc. 2. 10:23
 67/76 A kérdező kommentje:
A helyszin mindegy hisz itt a lampan van a hangsúly. Lehet akarmilyen elsobbsegadasi kotelezettseg ha az illető nem latszik
2021. márc. 2. 10:25
 68/76 anonim ***** válasza:
kresz szerint nem hiszem...
2021. márc. 2. 10:32
 69/76 anonim ***** válasza:
megkèrdezem munkatársamat neki volt ilyen... mindjárt megírom nálla mi volt, ès mi lett (3 honapos törtènet, de ő is megszegett egy kreszt ès úgy törtèk össze)
2021. márc. 2. 10:36
 70/76 anonim ***** válasza:

na akkor itt a válasz:

Hozzá teszem ezzel a rèsszel nem èrtek eggyek, ha èn a helyedben lettem volna simán azt mondom, hogy èn vagyok a hibás.

Kollègám esetèt se vedd kèzpènznek, mivel ő a baleset előtt egy durvább közlekedèsi szabályt szegett meg.

Story:

3 sávos úton halad. balra 2 sáv ment, jobbra 1.

előtte ment egy kamion. Gondolta oda beáll elè. kiment jobbra (jobbra kanyarodó sávba) majd záró vonalat átlèpve visszasorolt a kamionos elè. A lámpa pirosra váltott, ő megállt, a kamionos hátulról telibe verte. Senki nem ismerte el a hibát, kamera nem volt. 2 tanu volt. kollèga elismerte a zárovonal átlèpèsèt arra 10K büntit kapot. vègül őt hozták ki hibásnak.

itt mèg egy 50-50 benne lehetett volna.

Ui. ezt a választ se vedd kèzpènznek mert azèrt egy záróvonal azèrt záro vonal, az nem egy lámpa...

esetleg egy rendőrt kèrdezz meg. illetve mondott valami olyasmit hogy az elsőbbsègadás (sávváltásnál) se adta meg.

2021. márc. 2. 11:38
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!