Ki mehet be előbb a körforgalomba?
A behajtani szándékozók nem keresztezik egymást. Így aztán egyiknek sincs elsőbbsége a másikkal szemben.
Olyan, mintha egy főútvonalat 2 mellékút keresztezne ugyanazon az oldalon, pár méterre egymástól. Nem keresztezik egymást, nincs szabályozva, melyik fordulhat először a főútvonalra.
Írjátok le legközelebb melyik kérdésre válaszoltok, ahogy Én is teszem,mert egy nagy katyvasz az egész!
63-as gondolom te vagy a kiegyenesített körforgalmas, szóval válaszolj értelemszerűen a 62 kérdésre,( De más is megírhatja,ha tudja!) képet is raktam fel,hogy könnyebb legyen eligazodnod. Nos?
66.
Mindkét betorkolló mellékútnak elsőbbséget kell biztosítania a főúton haladóknak, vagy az onnan lejövőknek, viszont egymás közt a jobbkézszabály dönt,mint a körforgalmakhoz érkező mellékutaknál is
68
Te nehéz eset vagy,mivel ahogy látom te meg az általánosból hiányozhattál!
Nem hallottál róla,ha beleszólsz egy folyó vitába olvass előzményeket? Konkrétan erre írtam :
"58
Ha kiegyenesítjük a körforgalmat, akkor egy főutat kapunk egymás melletti mellékutakkal. És kinek van elsőbbsége két vagy több mellékútról a főútra hajtani? Bárkinek."
69.Előbb még valami személyeskedést sérelmeztél, de úgy látom, magadra nézve nem érted ezt érvényesnek.
Ha figyelmesen olvasod az előzményeket, akkor láthatod, hogy nem én írtam. Ettől függetlenül jó helyen kapisgált az illető, kettejük között nincs elsőbbségi viszony. Az általad linkelt kereszteződés egész más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!