Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Vannak itt autópályán villogta...

Vannak itt autópályán villogtatók? Működik?

Figyelt kérdés
Kisteherrel megyek, 110-120-al szoktam előzni a kamionsort, engem éjjel-nappal villogtatnak, dudálni is szoktak, de nem nagyon szokott érdekelni. Viszont azokat is levillogják akik 130-140-150-el mennek a belsőben vagy be van dugulva a belső akkor is villogtatnak. Működik ez? Mert akit levillognak még életemben nem láttam volna hogy lesatuzott volna 90-re és besorolt volna két kamion közé.
2020. nov. 14. 12:18
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
58%
#20: Nem fogsz meglepődni, nem egyszer leírják itt, hogy mehet a büntetőfékezés. Sok itt az önkéntes rendőr.
2020. nov. 15. 10:20
 22/22 anonim ***** válasza:
sosem villogtam le ilyen cèlból senit... iletve engem se, mivel ha làttam hogy valaki közelít indexeltem neki hogy takarodni fogok. a legnagyobb az volt mikor egy ilyen szitu utàn benèzett a sràc ès egy mozdulattal eggyèrtelműen kifejtette helyeslèsèt, illetve index hasznàlattal köszönik meg nèha...
2020. nov. 15. 17:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!