Vannak itt autópályán villogtatók? Működik?
"Én nem húzódok le hosszabb lyukon mert akkor nem tudok visszajönni, se ki nem enged vissza"
Miért kéne visszaengedniük? Megvárod szépen, amíg üres lesz a belső sáv és akkor előzhetsz.
Igazából te vagy itt az önző tahó, ezért villognak rád folyton. Elvárod, hogy mindenki 110-zel kövessen kilométereken át, mert te nem vagy hajlandó 90-re lassítani pár percre.
#12 Vagy előzzön a leállósávból, ott nem villogtatja le a kutya se.
Maximum a fakabát😁
#5 Nagyon jól leírta én is így szoktam, ha még ez se segít, akkor nem állok le izmozni, meg villogtattni hosszasan. Amikor elég nagy a hely, megelőzöm jobbról.
Kérdező, téged meg azért villognak le állandóan, mert nem tartod be a szabályokat. Pl. jobbra tartás.
"Igazából te vagy itt az önző tahó, ezért villognak rád folyton.
Mondom engem nem zavar a villogás. A kérdés nem is erre vonatkozott, hanem hogy beválik e a villogás
Nem, a kérdés, arra vonatkozott, hogy te mekkora kemény vagy, hogy direkt nem tartod be a szabályokat és még képes is vagy leszarni, akiket ez zavar, és ezért elég kemény vagy-e.
Megsúgom, igen, egy kőszikla vagy.
A hozzászólásokat olvasva látszik, hogy csak néhány értelmes van köztük. Mindenki neveli a másikat, ahogy az kell, ködlámpával (ilyenkor megtalálja mindenki hol kell kapcsolni, viszont indokolt esetben néhány kocsin világít), féklámpával, indexel, ablakmosóval, amivel csak lehet. Ezektől alapból jogsit kéne bevonni.
Én 160-nal megyek és nagyon ritkán villognak rám, aki szokott arról tudom hogy nagyon jön, ezért akár a saját sebességem csökkentésével is kimegyek előle hadd menjen.
Magam részéről ritkán villantok rá valakire, mivel ha nem érdekli a környezete, akkor a villogásom sem fogja, úgyhogy mindegy elmegyek mellette jobbról. Általában jobbra tartanak tehát ez is ritka.
Balra sem indexelek mert nem változtatok irányt, sőt én alapból nem indexelek autópályán, belenézek a tükörbe és kész.
Nem fékezek rá senkire, ködlámpát rossz látási viszonyok között kapcsolok, az ablakot meg akkor mosom meg ha szennyezett az üveg.
19es
Végre, már én is azt hittem, hogy rajtam kivül tényleg csak frusztrált alakok járnak ide. Vicc, mikor azt tanácsolják, hogy ködlámpázz, meg moss ablakot, már éppen azt nem írják, hogy büntetőfékezz is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!