Mit csinálsz hogyha előzöl egy kamionsort 130-al az autópályán és mögötted lévő erősen villogtat és 5-10 méterre közel jön hozzád?
-Felgyorsítasz 150-160-ra
-Nem törődsz vele mész ugyanúgy tovább
-lesatuzol 90-re, bevágódsz 2 kamion közé
-Lassítasz, ködlámpázól, ablaktörlőzöl hogy egy kicsit népnevelj
"akkor felzárkózom a belső sávban haladókhoz. Így nem is áll neki villogni senki, mert látja, hogy nem egyedül bénázok a belsőben"
Te még életedben nem mentél magyar autópályán.
#31: Nem ám, az az éves 20-25.000 km (korábbana 70.000 körül) nagyrészt az M1-en, M0-n, Budapesten valami lázálom lehetett csak :D
Bár nem tudom miért pont ebből az egy mondatból álmodtad ezt meg.
Ha vannak előttem akkor nem tudok gyorsabban menni értelem szerűen, ha nincsenek előttem akkor természetesen felgyorsítok legalább 150-re, de inkább 180. Én is előzésben vagyok értelem szerűen, meg a mögöttem jövő is, nem virágokat nézni kell kimenni a belső sávba, hanem közlekedni... Ezzel csak mindenki jól jár, mert én is mennék a dolgomra, meg a mögöttem jövő is. Ez csak itthon Parasztisztánban divat, hogy ahelyett egymást segítenénk, inkább egymást hátráltatjuk, mert így élik ki a feszkót az emberek.
Én csak akkor villogtatok előttem lévőre, ha sima személyautóval nem tartja a 130-at a belsőben előzésnél, aki erre nem képes vagy takarodjon le a főútra (minden autópályának van) vagy takarodjon a kamionok mögé. Nyilván megrakott kisteherautóra nem villogtatok, mert önerőből nem képes gyorsabban haladni, de őszintén szólva ők is betakarodhatnának akkor a kamionos mögé vagy le a főútra.
Ha toszorognak előttem és üres a külső sáv akkor megelőzöm ott a picsába, nem kínlódok vele. Aki ráér villogtatni meg büntetőfékezni, meg ablaktörlőt kapcsolgatni az valójában nem siet, nyugodtan mehetne a főúton is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!