Mit csinálsz hogyha előzöl egy kamionsort 130-al az autópályán és mögötted lévő erősen villogtat és 5-10 méterre közel jön hozzád?
Figyelt kérdés
-Felgyorsítasz 150-160-ra
-Nem törődsz vele mész ugyanúgy tovább
-lesatuzol 90-re, bevágódsz 2 kamion közé
-Lassítasz, ködlámpázól, ablaktörlőzöl hogy egy kicsit népnevelj
2020. okt. 6. 12:18
11/33 anonim válasza:
Eddig a kedvencem az volt, hogy egy laza teherautó-kamion-utánfutós sor mellett haladtam 130-140 körül és a majomparádé már vagy 200-300 méterrel korábban villog, hogy jövök.
12/33 anonim válasza:
Az M6-oson alig fordul elő ilyen eset.
13/33 anonim válasza:
Megyek tovább, de amint lehet, elengedem a barmot. Én szabályos vagyok, hiszen 130, az 130, ráadásul a megengedett legmagasabb határa. Bár tudom, egyes gyászkeretek ezt a legalsónak képzelik.
14/33 anonim válasza:
140-ig gyorsítok, amint biztonságosan/kényelmesen lehet, kihúzódok. Ezek a 170-180-al haladó autósok egyáltalán nem zavarnak. Nekem a szemfüles, külső sávban előzőktől nyílik ki azonnal a bicska a zsebemben, gondolkodás nélkül bevonnám a jogsijukat!
15/33 anonim válasza:
Helyzetfüggő. Ha csak pár kamion, akkor kiteszem a bal indexet , hogy értse: nem szívatom, csak előzőleg. Esetleg egy kis gázt is adok, nem hiányzik nekem egy baleset.
Ha viszont hosszabb kamionsor van, finoman elveszem a gázt, hogy biztonságosabb legyen a koma által választott követési távolság.
16/33 anonim válasza:
Gyorsítok és visszahúzódok jobbra amint lehetséges
17/33 anonim válasza:
Felgyorsítok 160-ra és felkészülök, hogy merre fogom elrántani a kormányt, mikor kisorolok, a delikvens megelőz és besatuz előttem. Sajnos volt már rá példa, pont az említett M6-oson.
18/33 anonim válasza:
17: ezek szerint mindig akkor jártam rajta, amikor nem volt semmi atrocitás.
19/33 anonim válasza:
Asszem 2-3 ilyen esetem volt 17 év alatt, pedig rengeteget megyek pályán is, minden szarral is.
20/33 anonim válasza:
Alapból 160-nal megyek úgyhogy soha nem volt probléma hogy neki éppen 180-ról vissza kell vennie, ahogy nekem sem ha valaki végett 140-re kell vissza venni.
Az ablaktörlőt esőben, a ködlámpát szakadó esőben kapcsolom be mellé
És én nem "népnevelek" senkit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!