Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Miért gondolja azt a legtöbb...

Miért gondolja azt a legtöbb férfi sofőr, hogy egy női vezető csak béna lehet?

Figyelt kérdés
Örök sztereotípia, hogy a női sofőrök bénák és csak a férfiak tudnak vezetni.. Pedig láttam én már béna férfi sofőrt és női profit is.. Miért bántja ennyire a férfiak szemét, ha egy nő is vezet? Nem tudtam, hogy az autóvezetés csak a férfiak kiváltsága..
2010. júl. 9. 11:29
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
64%
Nem kell a nőket viccből sem sárba taposni, főleg ismeretlenül. Mert nem a kérdés a vicc, hanem szerinted a női nem maga. Húzzál el a búsba és nézegesd a zebrákat.
2010. júl. 11. 06:00
 42/47 anonim ***** válasza:
25%

igen, szal egyáltalán hogy lehet kérdés az, ami természetes ?

értsd meg, ismerek olyan nőt akire azt mondom h na oké, elmegy, bár habeülök mellé a hajamat tépem kb attól amit művel, amelyik nagyjából tud vezetni, az sem képes ÁTÉREZNI AZ AUTÓT

2010. júl. 11. 06:33
 43/47 anonim válasza:
2013. febr. 7. 01:28
 44/47 anonim válasza:
2013. febr. 7. 01:29
 45/47 anonim válasza:
2013. febr. 7. 01:29
 46/47 anonim válasza:
2013. febr. 7. 01:32
 47/47 anonim válasza:

A nők térlátása, közlekedéssel kapcsolatos információk feldolgozása, gyors és helyes DÖNTÉS meghozása valamint a spontán negativ szituációk helyes feldolgozásának általános képessége gyengébb. Ezen nem kell és nem is lehet vitatkozni. Az előbbi tényezők okán látunk szintén jóval kevesebb női vadászpilótát vagy taxist az utóbbiak végett pedig zéró baleseti sebészt.

17 éve vezetek és valóban felismerni a női mumus vezetőket a kormány rémült markolásáról, a merev tekintetről, az indokolatlan stresszről.

De! a tipikus női hibák nem életveszélyesek! a sávban imbolygás, a kanyarban index kitevés, jobbra tartás hiánya jobbára stb. általában max. a betétlapok kitöltéséhez vezethet. Nem a nők azok akik életveszélyes helyzetet teremtenek a pályán 170-el egymás nyomában autózással ('vonatozás' és mondjuk h polkorrekt vagyok), jobbról előzéssel, refivel letúrással, vagy éppen városban rajkózás, 60-al kanyarodás, jobbkezesekben száguldozás. Következtetés: a női vezetők egy része idegesítő de kezelhető kellemetlenség, férfitársaim baromkodása viszont alig kivédhető kiszámíthatatlan életveszély.

2013. aug. 29. 01:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!