Miért gondolja azt a legtöbb férfi sofőr, hogy egy női vezető csak béna lehet?
Igazad van 22:24:D
Ez a video tényleg elég gáz, de szerintem ritka az ennyire béna söfőr, hisz az y megfordulást tanítják:D
17 évesen meg tudom csinálni hibátanul, pedig lány vagyok:D
egy másik netes oldalon találtam, de talán ebben is van nagy igazság:
"Az ágyban gyengén teljesítő pasasok kompenzálnak az utakon, ott akarják elhitetni, mekkora ászok.
Hölgyeim, tessék a partnert sikerekhez segíteni, majd égre-földre magasztalni, mekkora kandúr is őkegyelme. Meglátjátok, semmibaj nem lesz velük az utakon."
:)
Én most nem kötekedni szeretnék(ráadásul Én is nő vagyok), de például ha jól emlékszem minket még egy női sofőr sem engedett át a zebrán például...még csak oldalra sem néztek, hogy mi a helyzet, mint akiknek szemellenzőjük volt...
Általában átengednek minket a zebrán(szerencsére), de azok nem nők...ja és nem valami cicababa vagyok, hogy azért engednek át biztos a férfiak...
Na mindegy, meg a vezetési stílusuk is a legtöbbüknek más. Látszik, igenis látszik, hogy női sofőr.
Erősen gondolkodom Én is azon, hogy merjem-e letenni a jogsit, mert nem szeretnék így vezetni...
24/L
"Nő vagyok és megállok a zebránál"
Amikor észreveszed... :P
nem tudom minek kell ezen össze veszni
a nők másképp vezetnek mint a férfiak de nem tehetnek róla.Nem tudják hogy hogy működik egy autó milyen folyamat játszódik le mikor a kuplungot benyomják csak a gázt meg a féket ismerik.Azt se mondanám róluk hogy nagyon türelmesek mert hamarabb bepánikolnak ha valami olyan feladatot kell teljesíteniük PL tolatás parkolás forgalmas útra kanyarodás mint a férfiak meg nagyon bizonytalanul vezetnek nem gondolják át a dolgokat lassúak meggondolatlanok.
Jó vannak kivételek akiket érdekel megtanuljál és jobban vezetnek mint egyes férfiak de a legtöbbről azt lehet elmondani hogy felelőtlen sofőr.
"Hát ha téged foglak meglátni, nem állok meg"
jajj, csak vicceltem, nem kell mindent olyan véresen komolyan venni :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!