Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Miért gondolja azt a legtöbb...

Miért gondolja azt a legtöbb férfi sofőr, hogy egy női vezető csak béna lehet?

Figyelt kérdés
Örök sztereotípia, hogy a női sofőrök bénák és csak a férfiak tudnak vezetni.. Pedig láttam én már béna férfi sofőrt és női profit is.. Miért bántja ennyire a férfiak szemét, ha egy nő is vezet? Nem tudtam, hogy az autóvezetés csak a férfiak kiváltsága..
2010. júl. 9. 11:29
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:

Igazad van 22:24:D

Ez a video tényleg elég gáz, de szerintem ritka az ennyire béna söfőr, hisz az y megfordulást tanítják:D

17 évesen meg tudom csinálni hibátanul, pedig lány vagyok:D

2010. júl. 9. 23:34
 32/47 anonim ***** válasza:
Nő vagyok, 23 éve vezetek. Soha nem tapasztalok beszólogatást, a parkolásom pedig példaértékű. Kaptam már dcséretetket férfiaktól nem egyszer. Persze ez nem jelenti azt hogy nem fordul elő néha hogy épp rosz napom van és nezehebben tudok az autóra figyelni,de ebből még nem kell kozekveniát levoni.
2010. júl. 10. 06:46
 33/47 anonim ***** válasza:

egy másik netes oldalon találtam, de talán ebben is van nagy igazság:

"Az ágyban gyengén teljesítő pasasok kompenzálnak az utakon, ott akarják elhitetni, mekkora ászok.

Hölgyeim, tessék a partnert sikerekhez segíteni, majd égre-földre magasztalni, mekkora kandúr is őkegyelme. Meglátjátok, semmibaj nem lesz velük az utakon."

:)

2010. júl. 10. 09:33
 34/47 anonim ***** válasza:
100%

Én most nem kötekedni szeretnék(ráadásul Én is nő vagyok), de például ha jól emlékszem minket még egy női sofőr sem engedett át a zebrán például...még csak oldalra sem néztek, hogy mi a helyzet, mint akiknek szemellenzőjük volt...

Általában átengednek minket a zebrán(szerencsére), de azok nem nők...ja és nem valami cicababa vagyok, hogy azért engednek át biztos a férfiak...

Na mindegy, meg a vezetési stílusuk is a legtöbbüknek más. Látszik, igenis látszik, hogy női sofőr.

Erősen gondolkodom Én is azon, hogy merjem-e letenni a jogsit, mert nem szeretnék így vezetni...

24/L

2010. júl. 10. 11:08
 35/47 anonim ***** válasza:
11:08-nál a pont :D
2010. júl. 10. 12:02
 36/47 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok és megállok a zebránál. Gyűlölöm az általánosítást.
2010. júl. 10. 13:47
 37/47 anonim ***** válasza:
22%

"Nő vagyok és megállok a zebránál"

Amikor észreveszed... :P

2010. júl. 10. 20:45
 38/47 anonim ***** válasza:
70%
Hát ha téged foglak meglátni, nem állok meg.
2010. júl. 10. 21:24
 39/47 anonim ***** válasza:
44%

nem tudom minek kell ezen össze veszni

a nők másképp vezetnek mint a férfiak de nem tehetnek róla.Nem tudják hogy hogy működik egy autó milyen folyamat játszódik le mikor a kuplungot benyomják csak a gázt meg a féket ismerik.Azt se mondanám róluk hogy nagyon türelmesek mert hamarabb bepánikolnak ha valami olyan feladatot kell teljesíteniük PL tolatás parkolás forgalmas útra kanyarodás mint a férfiak meg nagyon bizonytalanul vezetnek nem gondolják át a dolgokat lassúak meggondolatlanok.

Jó vannak kivételek akiket érdekel megtanuljál és jobban vezetnek mint egyes férfiak de a legtöbbről azt lehet elmondani hogy felelőtlen sofőr.

2010. júl. 10. 21:56
 40/47 anonim ***** válasza:
29%

"Hát ha téged foglak meglátni, nem állok meg"

jajj, csak vicceltem, nem kell mindent olyan véresen komolyan venni :P

2010. júl. 10. 22:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!