Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Miért gondolja azt a legtöbb...

Miért gondolja azt a legtöbb férfi sofőr, hogy egy női vezető csak béna lehet?

Figyelt kérdés
Örök sztereotípia, hogy a női sofőrök bénák és csak a férfiak tudnak vezetni.. Pedig láttam én már béna férfi sofőrt és női profit is.. Miért bántja ennyire a férfiak szemét, ha egy nő is vezet? Nem tudtam, hogy az autóvezetés csak a férfiak kiváltsága..
2010. júl. 9. 11:29
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
48%

valóban van sok béna férfi sofőr, de míg 10 férfiből 9 tud vezetni, addig 10 nőből 3.

sajnos elég sokszor tapasztalom, hogy megy előttem valaki, és elég érdekes dolgokat csinál, és mondom magamba, hogy na biztos egy szőke nő.. az esetek 80 % ban igazam is van. ha tévedek akkor egy öreg bácsi az.

2010. júl. 9. 11:38
 2/47 anonim ***** válasza:
100%
Ez a sztereotípia szerintem már kezd elavult lenni. Bár még nem teljesen az, egy idő után szerintem teljesen ki fog menni a "divatból".
2010. júl. 9. 11:39
 3/47 anonim ***** válasza:
94%
én elég sokat vezetek, akik szabálytalankodnak, azok jellemzően férfiak, akik viszont bénáznak, ügyetlenkednek, azok nők. vagy kalapos férfiak...
2010. júl. 9. 11:41
 4/47 anonim ***** válasza:
58%

hát azért mert ez így van, sztem nem szorul túl sok bizonygatásra, amolyan alaptézis

láttam már ügyes nőt is de ritka holló

2010. júl. 9. 11:45
 5/47 anonim válasza:
100%

11:41essel teljesen egyet értek, nekem is ez a tapasztalatom, a férfiak szabálytalankodnak és sokkal sokkal türelmetlenebbek mint más...nem tudom melyik a jobb, a béna női sofőr vagy a beképzelt férfiak...

Bocs a sértésért de nekem is elegem van már belőle, hogy azt hiszik tök béna vagyok mert nő vagyok...pedig lássanak csodát nem is :D

2010. júl. 9. 11:46
 6/47 anonim ***** válasza:
77%
amikor megyek rohamkocsival szirénázva, van fogalmad miket művelnek ? amikor valaki extrém hülye, már messziről látom h na ott gubanc lesz, és közelebb érve hát persze h nő és sokszor még szőke is, aztán lassan akkor már ott tartok h akkor nem is idegeskedek, mintha olyan magyarázat lenne ara miért annyira béna :))
2010. júl. 9. 11:47
 7/47 anonim ***** válasza:
72%
én motorral közlekedek. szerencsére egyre több autós enged el, húzódik le int, hogy mehetek stb. ezek az autósok általában fiatal férfiak. eddig 2 autós húzta rám a kormányt DIREKT amikor mentem előre a lámpánál mellette (2010 KRESZ módosítás, előre szabad már menni...) természetesen mind a 2 nő volt, az egyik jól is járt, hagytam egy kellemes jelet az ajtaján a csizmámmal.
2010. júl. 9. 11:51
 8/47 anonim válasza:
100%

11:46os vagyok.

Én is motorozok és én pl pont ezért el szoktam engedni a motorosokat. :)

2010. júl. 9. 11:54
 9/47 anonim ***** válasza:
47%

a nők képesek a legdurvább bénázásokra, sokszor töketlenkednek, pl. ha sivítva jön a mentő, fülüket-farkukat elengedik ijedtükben, nem tudnak parkolni, nem érzik a kocsit, én még egy nőt sem láttam, aki tud normálisan vezetni. a férfiak közül viszont kevés béna van

32N

2010. júl. 9. 11:55
 10/47 anonim ***** válasza:
59%
Jól gondolják
2010. júl. 9. 12:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!