Miért gondolja azt a legtöbb férfi sofőr, hogy egy női vezető csak béna lehet?
Igen, a legtöbb nő sajnos ilyen, de próbálunk rajta változtatni. Úgy gondolom, hogy egy majdnemhogy természetes a gyengébb nem részéről. Igaz én a jó női vezetők csapatát képviselem, régebben jártam szlalom, ügyességi, rally versenyekre amatőr szinten. Még talán valamikor abszolút bajnok is voltam. De nézzétek meg a versenyzőket
Michéle Mouton: [link]
Reiner Erika: szlalomversenyző
és még sokan mások!
Hát ne tudjátok meg hogy az én anyám (szőke nő :) ) régen mit összeszerencsétlenkedett amikor ki kellett állnia a garázsból, vagy beállnia egy parkolóba :)
Azóta szerencsére már belejött, normálisan vezet ;) Viszont szerintem az tény, hogy a nők sokkal nehezebben tanulnak bele az autóvezetésbe, lassabban jönnek rá a fortélyaira :P
Azt nem értem, hogy jön ide a hajszín?? Barna nő nem lehet béna, csak a szőke?? Mellesleg 20 éve vezetek szőke vagyok, de még egy pasi sem panaszkodott, sőt kölcsön adta már nem is egy a kocsiját és nem kellett még sz.ni sem, ahogy egyik kedves hozzászóló írta.
Szerintem ez is olyan adottság mint minden más, van béna nő, béna férfi, ügyes nő........
nos én nő vagyok, elég jól vezetek, de pl az anyám mellé félek beülni, pedig nála sokkal-sokkal rosszabbakat láttam már
az összes komolyabb baleseti helyzet, amibe bekerültem eddig, azok többsége férfi sofőr volt....még akkor is, amikor nem én vezettem, hanem a párom
határozottan bénábbak igen, és a hajszín is összefügg ezzel, én s etudom miért, d eattól még így van tapasztalatilag
aztán meg a nők amúgy se a gondolkodásról híresek szal ezért lehet az a fiúk előbb átláták és előbb érzik át az egész autó működését, amit a nők soha az életben ...
de ezen nem kell vitatkozni hiszen ténykérdés, nőket nehezített vizsgára küldeném, vagy egyáltalán nem szabadna vezetniük sztem
Én még csak most tanulok vezetni forgalomban, csak ezért bénázom annyit, de nem hiszem, h annyira szerencsétlen leszek. Amúgy szerintem a férfiak rosszabbul tudnak vezetni, mivel ők nem tudnak 2 felé figyelni, meg mindig kapkodnak, türelmetlenek. Persze vannak kivételek, de a többségre ez igaz.
A nők meg szerintem egy kcisit óvatosabban vezetnek, amit ti lassúságnak könyveltek be, pedig szerintem nem így van. Én is félek néha, h lelépnek a zebrán, ezért már alapból lassabban megyek oda, de ilyenkor mindig látom, h mögöttem nagy furgonos autóval nem bírnak várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!