Miért gondolja azt a legtöbb férfi sofőr, hogy egy női vezető csak béna lehet?
ma 14:27
Kár hogy nincs igazad!Sok gondot okozott nekem a női sofőrök mert csak bénáztak előttem volt már olyan mikor én parkoltam le egy idegen nőnek mert mire leparkolt volna 2 autó közé addig nekem is meg neki is kifogyott volna az üzem anyag.Az indexet elfelejtik használni /minek az/ meg gondolatlanok.
Mert a nők műszakilag nullák.
Azt se tudják hogy miért kell kuplungolni, nem tudják mi történik valójában a motortérben ha benyomják a kuplungot, és mivel nem tudják hogy működik, azt se tudják hogy mi az hogy leég a kuplung, így simán leégetik ha kell mert úgy tanulták hogy csúsztatni kell, na de mennyi ideig?
A fordulatszámról se tudják hogy micsoda, képesek magas fordulatszámon pörgetni a motort, csak ne kelljen váltani.
Beállásokat utálják, mindig az egyszerű megoldásokat szeretik.
Egyrészt az a gond, hogy a nőknek sajnos semmi műszaki érzékük nincs. Ezért is okoz gondot nekik az autó kezelése.
A másik gond az, hogy fogalmuk sincs mi történik körülöttük, csak mennek amerre látnak.
NŐK
Szerintem a nőkből 3 féle van: született tehetség, aki rögtön az elejétől ráérez, és nagyon profi sofőr lesz belőle, olyan aki a pasik többségét is leveri mint vak a poharat.
Aztán van az átlagos, aki azért idővel ráérez. És van a totál tehetségtelen, aki azért próbálkozik, de minek.... A nőknél egyrészt a műszaki érdeklődés hiánya valóban hátrány, mert meg sem akarják érteni hgoy működik, azt akarják hogy legyen egy gomb amit megnyomnak és megy az autó és nekik ne is kelljen tudni mi az a kuplung és mit csinál. Ez rányomja a bélyegét az autó kezelésére. Vannak ugyanakkor olyan nők is, akik az autót egész ügyesen kezelik. Az tény, hogy a nők egyszerre több dologra tudnak figyelni. Az viszont egy másik kérdés, hogy a felfogott információkat hogyan használják fel. Sok egymás utáni gyors döntésre van szükség, amiben viszont a nők már nem feltétlenül jók! Lassabban tudnak jól dönteni, de gyorsan nem minden esetben. A nők érzelem orientáltak, azaz nem mindig logikusan cselekszenek, hanem úgy ahogy ők gondolják, érzelmi alapon. pl. a kamiontól azért félnek, mert hogy az olyan nagy, és biztos megeszi őket. A férfi ezzel szemben azt mondja magának, hogy ő megy a saját sávjában, én is az enyémben, mi bajom lehet.
A parkolni sem tudók általában a 3. kategóriába tartoznak, azaz totál tehetségtelenek. Nincs térérzékük, és nulla műszaki affinitás.
FÉRFIAK
Magát menőnek hisző, de igazából béna: ilyenből sok van, de sosem ismerné el hgoy béna, hiszen akkor már nem lenne fasza gyerek. Általában pont ezek kérkednek azzal, hogy milyen állat jó vezetők, és le akarnak tolni mindenkit az útról.
Valóban jól vezet: jól vezet és türelmes, kultúrált (ha nem így lenne, nem lehetne jó vezető, hiszen ahhoz türelem és alázat kell)
Közepes: tud is de azért nem profi, viszont szeretne valamelyik fent említett két kaszthoz tartozni.
mindenki válogassa ki, rá melyik illik :)
előző vagyok.
azt még lefelejtettem hogy honnan ered a sztereotípia:
hát a magukat fasza gyereknek hívó kaszt tagjai úgy igyekeznek magukat fényezni, és jó vezetőnek beállítani, hogy cserébe minden más csoport képviselőit "lehordanak" ezzel is alátámasztva, hogy "bezzeg ők". és sztem innen ered a "toljuk le az útról a tanulót meg a lassabban haladót" szemlélet is. és mivel egyre több férfi szeretne a menőnek látszó csapatba tartozni, önként osztják ezt a véleményt, bele sem gondolva mi is a valóság
csatolok egy "tanulmányt" a logika teljes hiányáról tanúskodó női vezetők kasztjának egyik "jeles" képviselőjétől :)
http://www.youtube.com/watch?v=Bi1AD7aTOtI
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!