Kamionozás. Lehetne?
ott aludtál? ehhh... :D Azért akármilyen is a helyzet azt mindig meg lehet oldani hogy legalább 1 benzinkúton tudj aludni, már csak a wc miatt is. Ismertem olyan idiótát aki mert nem kapott még fuvart nem volt képes elmenni leállósávi parkolóból 10 km-re egy benzinkútra, és inkább elment a dombra xarni...
meg azért én ajánlok majd 1 spanifert beszerezni hogy az ajtót be tudd húzni ilyen helyeken, sose lehet tudni... ha az ember szálkában áll és normálisabb országban akkor azért nyugodtabb lehet, de mondjuk róma környékén egy ilyen helyen azért ajánlott
De ha muszáj megállni akkor nem tehetsz mást. Akkor nekünk 10km-re volt egy benzinkút.
Ezekről nem olyan sokat tudok. Egyszer mesèltèk hogy èjszaka a kulcs lyukon fújnak be valami altató gázt. Nem annyira emlèkszem. Javíts ki ha tèvedek :D
persze van olyan, meg egyéb helyeken tudnak még, ezért érdemes tartani ilyet, de ha van tetőablak akkor kicsit nyitva hagyni hogy ha be is fújnak vmi szart akkor szellőzön ki mert kitudja milyen bajod lehet tőle. De ne hidd azt, hogy ez gyakori. Csak sokan elbagatelizálják.
És hidd el, mindig meg lehet oldani, hogy ne öbölben kelljen aludni. 1, hogy anglián kívül nem sok helyen láttam hogy szabadna egyáltalán, a legtöbb helyen tiltják, szóval még ha túl is kell vezetned akkor kinyomtatod a tachográf szalagot és ráírod hogy nem volt parkoló azért lépted túl. Ha nem is benzinkúton de vannak ilyen park szerűségek, ott is van wc néha zuhany is. Legalább odáig azért menj el, mert ott mások is szoktak lenni és hát na :D De csak egy tanács, azt csinálsz majd ha esetleg odakerülsz amit te akarsz :)
kis cég nem fog felvenni hacsak nincs valami rokon ott a főnökségnél. Nagy cégekkel sincs mindig gond, sokszor még a kis cégek jobban hajtanak, meg ott nincs hibázási lehetőség.
Nagyobb cégek akik kezdőket is felvesznek: Waberers,Gartner,Reining,Duvenbeck . Hirtelen ennyit tudtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!