A teherautós GKI vizsga miből áll?
Most szereztem meg a C+E kategóriát és érdeklődnék,hogy az alap GKI teszt és vizsga valójában miből is állnak ?
Mennyi kérdés mennyit kell vezetni ?Szimulátoros vagy csak forgalomban kell ? Lehet e valahogy otthon készülni rá?
Válaszokat köszönöm előre is.
Az alábbi linken elég sok hasznos dolgot találsz a vizsgához
Köszi mindkét választ.Az elsőnek külön a linket.
Nekem az alap kell ,bár ez is olyan ha jól néztem az iskolát,hogy hét elején oktatás szombaton vizsga.Tehát ezért remélem,hogy ha már a többin át mentem (C,C+E,Páv) akkor talán nem hasalok el .
Nekem 1 hónapig tartott, elég kemény volt, de gondolom területe válogatja. Végén még vezetni is kell 1 órát valami hulladék 30 éves eurocargot. A vezetésből meg is húzott a vizsgabiztos, a tetű oktató behúzott a csőbe, bár én is f..z voltam.
A kérdések elég kemények a vizsga végén, bejön majd vagy 3 NKH-s vizsgabiztos, meg kérdésekre szabadon kell megfogalmazni a mondandód, nem csak x-elgetni a papíron.
Az útólsónak(4/4) :1 hónapos volt a tanfolyam vagy a bukás miatt volt ennyi? C vagy E kategóriával kellett vezetned?
Nincs véletlenül valami tananyagod ami megmaradt?
Én az elméletet tudtam, sajnos kidobtam a tananyagot, abból húztak meg, amiből biztos voltam, hogy nem fognak.(vezetés) :)
De rengeteg embert meghúztak elméletből sajnos. Készülni kell rá nagyon. Az alap GKI könyvben minden benne van elvileg.
1 hónap volt az egész, a pótvizsga az csak 1 plusz vezetés volt, 20 ezer forintom bánta, mert nem csináltam fékpróbát az elején...mert sürgetett az a tetű fehérvári oktató.
En most jottem a GKI vizsgarol,hat nem volt olyan laza mint mondtak.
3 tesztlap 40 kerdes,esettanulmany.Szimulator(az tenyleg hulyeseg)Vezetes,amibol meg is rantottak,mert savvaltasnal ramentem a zarovonalra.Furcsa mod,mind a negyen megbuktunk vezetesbol.A vezetes kulso iskolanal volt,raadasul az oktato vizsgabiztos mellekallasban.Azt hittem ez segitseg,de rosszabb volt mint a vizsgabiztos,ő mondta hogy most elbasztam,menjunk vissza.Szoval nem olyan link mint mondjak,potvizsga meg majd ket het mulva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!