Meg bugtam páv 3on. Fellebbeztem es most less uj vizsga. Mire számithatok? Valaki meg járta ezt már? Valami kiskapu ha nem sikerulne most sem?
Figyelt kérdés
2015. júl. 23. 17:02
1/22 anonim válasza:
A kiskapu legyen az, hogy beülsz az autóba és beleviszed a Dunába és akkor csak magadnak okozol balesetet.
2/22 anonim válasza:
Nem szoktam én beleszólni a helyesírásban, de most komolyan hogy lehet így írni?
Amúgy meg nincs kiskapu.
3/22 anonim válasza:
Mindannyian örülhetünk, hogy megbuktál! Ha mind a 10 helyesírási hibádat megtalálod, akkor érdemes leszel arra, hogy elgondolkodj a dolgokon.
4/22 anonim válasza:
Ne hallgass senkire, van még esélyed!! Hiány van raklaptuskóból, szerintem annak jó leszel, ha már ennyire a szállítmányozásban akarsz érvényesülni. Vagy esetleg kerékkitámasztó éknek...Ott talán nem fogsz megBUGni. :)
5/22 anonim válasza:
hála a fentieknek nekem ilyen nem volt! egyszer két évre kaptam meg, de közben meg csináltam a páv2 azt is 2 évre kaptam meg aztán a 3at újból csináltam , és meg kérdeztem mit rontottam el , a kérdésük az volt , hogy szoktam játszani számítógépen? nem szoktam és nem is szeretek de megcsináltam véglegesre !!! ha nem sikerül akkor legyen önkritikád és hagyd abba!
6/22 A kérdező kommentje:
3,5 tonnassal jarom a dunantúlt több mint 10 éve. Napi 4-5-600km -eket hajtok baleset mentesen. Okos tojások.
2015. júl. 23. 23:01
7/22 A kérdező kommentje:
Nem adom fel. Egy ilyen marhasag miatr nem adom fel. Ha esetleg nem sikerul most sem, akkor megprobalok valakit egy kis boritékkal rávenni, h adja mar meg.
2015. júl. 23. 23:11
8/22 anonim válasza:
látod kedves kérdező van neked gondod ! sajnos azok a nénik bácsik a páv vizsgán pszichológusok!!!és nem azt nézik, hogy te mennyit vezetsz napi szinten hanem a fejedben mi van !!! tudod ezt te pontosan! én gondolok erre az "okostojások " kifejezésre!!!pedig csak egy kamion sofőr vagyok!
9/22 A kérdező kommentje:
Megvan! Annyira jol lett, h azt monta pszihologus, javasolja h 5 évre adjak meg, ne csak kettőre. ;). De ti mar egyszerre le irtatok okos tojások. :)
2015. aug. 3. 20:43
10/22 anonim válasza:
Látom, nem a helyesírásra adta meg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!