Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Meg bugtam páv 3on. Fellebbezt...

Meg bugtam páv 3on. Fellebbeztem es most less uj vizsga. Mire számithatok? Valaki meg járta ezt már? Valami kiskapu ha nem sikerulne most sem?

Figyelt kérdés
2015. júl. 23. 17:02
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
61%
A kiskapu legyen az, hogy beülsz az autóba és beleviszed a Dunába és akkor csak magadnak okozol balesetet.
2015. júl. 23. 17:04
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem szoktam én beleszólni a helyesírásban, de most komolyan hogy lehet így írni?

Amúgy meg nincs kiskapu.

2015. júl. 23. 17:18
 3/22 anonim válasza:
Mindannyian örülhetünk, hogy megbuktál! Ha mind a 10 helyesírási hibádat megtalálod, akkor érdemes leszel arra, hogy elgondolkodj a dolgokon.
2015. júl. 23. 17:27
 4/22 anonim ***** válasza:
58%
Ne hallgass senkire, van még esélyed!! Hiány van raklaptuskóból, szerintem annak jó leszel, ha már ennyire a szállítmányozásban akarsz érvényesülni. Vagy esetleg kerékkitámasztó éknek...Ott talán nem fogsz megBUGni. :)
2015. júl. 23. 19:38
 5/22 anonim ***** válasza:
hála a fentieknek nekem ilyen nem volt! egyszer két évre kaptam meg, de közben meg csináltam a páv2 azt is 2 évre kaptam meg aztán a 3at újból csináltam , és meg kérdeztem mit rontottam el , a kérdésük az volt , hogy szoktam játszani számítógépen? nem szoktam és nem is szeretek de megcsináltam véglegesre !!! ha nem sikerül akkor legyen önkritikád és hagyd abba!
2015. júl. 23. 21:38
 6/22 A kérdező kommentje:
3,5 tonnassal jarom a dunantúlt több mint 10 éve. Napi 4-5-600km -eket hajtok baleset mentesen. Okos tojások.
2015. júl. 23. 23:01
 7/22 A kérdező kommentje:
Nem adom fel. Egy ilyen marhasag miatr nem adom fel. Ha esetleg nem sikerul most sem, akkor megprobalok valakit egy kis boritékkal rávenni, h adja mar meg.
2015. júl. 23. 23:11
 8/22 anonim ***** válasza:
látod kedves kérdező van neked gondod ! sajnos azok a nénik bácsik a páv vizsgán pszichológusok!!!és nem azt nézik, hogy te mennyit vezetsz napi szinten hanem a fejedben mi van !!! tudod ezt te pontosan! én gondolok erre az "okostojások " kifejezésre!!!pedig csak egy kamion sofőr vagyok!
2015. júl. 24. 20:12
 9/22 A kérdező kommentje:
Megvan! Annyira jol lett, h azt monta pszihologus, javasolja h 5 évre adjak meg, ne csak kettőre. ;). De ti mar egyszerre le irtatok okos tojások. :)
2015. aug. 3. 20:43
 10/22 anonim ***** válasza:
Látom, nem a helyesírásra adta meg :D
2015. aug. 3. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!