Meg bugtam páv 3on. Fellebbeztem es most less uj vizsga. Mire számithatok? Valaki meg járta ezt már? Valami kiskapu ha nem sikerulne most sem?
Figyelt kérdés
2015. júl. 23. 17:02
11/22 A kérdező kommentje:
Látom ki ragadtad a lényeget a mondani valomból. Tipikus magyar mentalitás
2015. aug. 3. 21:58
12/22 anonim válasza:
De komolyan, felnőttként miért nem tanulsz meg helyesen írni?
13/22 A kérdező kommentje:
Ez nem helyesírási verseny. Nembaj? Ha helyesen írnék, vajon akkor sem a kérdésre válaszolnal, hanem oda irnád, h nahát milyen helyesen irsz..?? Okos vagy tényleg.
2015. aug. 3. 22:39
14/22 anonim válasza:
Én legalább tudok helyesen írni és nem is küldtek PÁV-ra :D
15/22 A kérdező kommentje:
Pff.. :)
2015. aug. 3. 23:00
16/22 A kérdező kommentje:
Kamionos jogsimhoz kell a pav 3. Fel vilagositalak
2015. aug. 3. 23:01
17/22 A kérdező kommentje:
Azt sem tudod miaz q pav. Foglalkozz csak a helyesírasoddal inkább ;)
2015. aug. 3. 23:02
18/22 anonim válasza:
A PÁV vizsgát nem kell sem két- sem ötévente megújítani. Tényleg nem vagy okos, legalább nézz utána, hogy mit kamuzol. Még most is fenntartom a raklaptuskós ajánlatomat, próbálj ott érvényesülni :)
19/22 A kérdező kommentje:
Ha fellebbezek, már nem adhatnak véglegesre csak időkorlattal. Okoska.
2015. aug. 4. 07:58
20/22 A kérdező kommentje:
A pav 1-et pedig ha jol tudom csak egy évre adják. Tehát évente menni kell vizsgázni budapestre
2015. aug. 4. 08:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!