Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Van olyan cég, ami keletre...

Van olyan cég, ami keletre fuvaroz (vagy választható a keleti fuvarozás), és felvesz kezdőt is?

Figyelt kérdés

Kedves kamionosok, vagy a témához hozzáértők más hozzászólok kérem, hogy csak a kérdésre válaszoljanak, és ne vigyük el abba az irányba, hogy minek mennék én keletre, mikor a nyugat a jobb.

Egyszerűen én jobban vágyom rá, hogy arra dolgozzak, és ennek veszélyei sem tántorítanának el.

Hozzáteszem nem 10-20 éves vagyok, hanem 30 feletti.

#veszély #kelet #kamionozás #keleti kamionozás
2015. aug. 30. 10:15
 1/2 anonim ***** válasza:

Nagyobb volumenben manapság nem járnak keletre, úgy mint régen.

Ott a Transemex, törökös cég, nem tudom kezdőt felvesz - e, nemrég még hirdetett átlag 350 ezer fizetés - no comment.

Új cég nálunk az Ekol, ugyancsak török pályás, pénzről nem hallottam, de alig hiszem, hogy versenyképes.

Hunland, élő állat, ott dolgoztam is egy fél évet, orosz pálya, török, Marokkó, Közép - Ázsia, minden előfordulhat, de kutya kemény a meló, ahhoz mérten meg nincs megfizetve, amennyit gyötrődsz vele.

Külföldi cégek:

Astran transport, angol vég, tudtommal ők mindenhova járnak a Közel - Keleten köszi, nem vágyok agyonlövetni magam.

Scmechel transporte, ez német firma, tudtommal járnak orosz, kazah fuvarokba hűtővel.

Kralowetz, labanc tartályos cég, úgy tudom török, azeri stb. melók is vannak.

De keleti pályán nem szeretik a kezdőket, van azért pár tudnivaló a papírozással, vámmal, nagyot lehet szívni, ha valaki nincs képben ezekkel.

2015. aug. 30. 10:50
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm. Ez nagyon sok cég, remélem még mások is írnak a témában, hátha másnak is nagyon hasznos lesz.
2015. aug. 30. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!