Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Kamionozás. Lehetne?

Kamionozás. Lehetne?

Figyelt kérdés
19 èves lány vagyok. Már párszor voltam a barátommal ès elèggè megtetszett. Elgondolkoztam rajta hogy leteszem a B jogsit utána a többit amit kell. Pár èv múlva sikerülhetne? Nemzetközire gondoltam. (Negatív kommentek kímèljenek)

2016. máj. 8. 20:27
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Miért ne sikerülhetne?! :) Ismerek gyönyörű, csinos, vékony kamionos lányokat is, négykezező házaspárt is.
2016. máj. 8. 20:29
 2/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :) Belevágok ès lesz ami lesz :)
2016. máj. 8. 20:33
 3/28 anonim ***** válasza:
Nincs akadálya. Hűtős, vagy dobozos szerelvénynél még spaniznod sem kéne. Bár azt azért mérlegeld, hogy a higiéniás feltételek eléggé silányak. Nőknél ez problémát jelenthet legfőképp a menstruációs időszakban. A kamionozás rabszolgákat igényel. Nincsenek hétvégi bulik, partik. A baráti kapcsolatokat is nehéz fenntartani abban a néhány otthon töltött napban. A párkapcsolatok is megsínylik a hosszú távollétet. A parkolóban töltött hétvégék nyomasztóak tudnak lenni, főleg télen. Ez nem szakma hanem hivatás. Ha valaki egyszer beül a fülkébe, akkor onnan nehezen tud elszabadulni. Nehezen tud esetleg egy másik munkába belevágni. Próbáld ki, és ha tetszik akkor sok szép helyre el fogsz jutni, ahová másként soha nem jutottál volna el.
2016. máj. 8. 21:18
 4/28 anonim ***** válasza:
19Max késöbb, még fiatal vagy, inkébb élvezd ki. :)
2016. máj. 8. 21:24
 5/28 A kérdező kommentje:
Már tapasztaltam. Voltam kint a barátommal. A hűtős nem igazán tetszik a hangja miatt. A higèniát akkor is megoldottam. Csak igen az egyedüllèt. Barátommal 2ève vagyok együtt úgy hogy 3/1be dolgozik. Semmi gond a kapcsolatunkkal :) akkor lenne más a helyzet ha ènis ki mennèk. De mindent meglehet oldani csak akarni kell :)
2016. máj. 8. 21:47
 6/28 A kérdező kommentje:
Hát mire minden papír meglenne kb 1-1,5 èv. Addig kièlveznèm :)
2016. máj. 8. 21:49
 7/28 anonim ***** válasza:

Tételezzük fel megcsinálod a B-s jogsit , utána 2 év mulva mehetsz C-re ! kb félév mire megvan a c+e . A b-s jogsi 150 ezer, a c+e 500 ezer ft. Lehet itt már el is vettem a keded hogy 2,5 év.

Nem nagyon láttam még csinos kamionos lányokat, 1-2 nőt igen , de azok elgé igénytelenül néztek ki, de ez ezzel jár. Lenne egy fontos kérdésem, ha nem 4 kézbe lennétek barátoddal akkor mi arra a garancia hogy egy időben hoznak titeket haza ? Gondolom előfordult olyan hogy barátod is meghcsuszott, vagy 1 héttel később jött...

Akkor ugrik a közös együtt lét, közel sem biztos hogy a 3/1 hét mindig jól fog kijönni mindketőtöknek, egyszerűen nem fog működni az elképzelésed !

Vágj bele mondom, persze, de a higénia bizony érdekes kérdés. Ha meg 4 kézbe mennél barátoddal akkro javaslom nézz utána a vezetési időknek azt nem csinálnám, aKKOr éjjel nappal megy az ember kb.

Túl fiatal vagy, szerintem csináld meg a B-t aztán utána ugy is van pár éved ...

2016. máj. 9. 09:22
 8/28 anonim ***** válasza:
Mehetnék esetleg belföldre billencsezni is. Ott majdnem minden nap otthon lehetsz, nem kell spanizni sem.
2016. máj. 9. 09:40
 9/28 anonim ***** válasza:
*mehetnél
2016. máj. 9. 09:40
 10/28 A kérdező kommentje:
A barátom csak 1-2napot szokott csúszni. Igen tudom hogy sok pènzbe lenne meg időbe. Na azt a pènzt simán vissza tudnám szerezni :D A belföldi meg nem sokat fizet.
2016. máj. 9. 10:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!