Kamionozás. Lehetne?
Tételezzük fel megcsinálod a B-s jogsit , utána 2 év mulva mehetsz C-re ! kb félév mire megvan a c+e . A b-s jogsi 150 ezer, a c+e 500 ezer ft. Lehet itt már el is vettem a keded hogy 2,5 év.
Nem nagyon láttam még csinos kamionos lányokat, 1-2 nőt igen , de azok elgé igénytelenül néztek ki, de ez ezzel jár. Lenne egy fontos kérdésem, ha nem 4 kézbe lennétek barátoddal akkor mi arra a garancia hogy egy időben hoznak titeket haza ? Gondolom előfordult olyan hogy barátod is meghcsuszott, vagy 1 héttel később jött...
Akkor ugrik a közös együtt lét, közel sem biztos hogy a 3/1 hét mindig jól fog kijönni mindketőtöknek, egyszerűen nem fog működni az elképzelésed !
Vágj bele mondom, persze, de a higénia bizony érdekes kérdés. Ha meg 4 kézbe mennél barátoddal akkro javaslom nézz utána a vezetési időknek azt nem csinálnám, aKKOr éjjel nappal megy az ember kb.
Túl fiatal vagy, szerintem csináld meg a B-t aztán utána ugy is van pár éved ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!