Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Friss jogsival rendelkezem....

Friss jogsival rendelkezem. Egy megállással le fogok tudni vezetni 1500Km-t?

Figyelt kérdés
Autót akarok venni. Találtam tőlem 1500km-re, megyek apummal az ő autójával, visszafele ő a sajátjával én az újjal. Vigyek magammal vkit? Egy megállást esetleg be lehet iktatni, többet nem.
2009. jún. 23. 19:32
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:
52%
mijen kocsit találtál te 1500km-re amit nem tudnál itt megvenni?lamborghinit?ferrarit?szerintem nagy baromság annyit menni egy kocsiért!még az útiköltségböl is tudnál venni magadnak egy kocsit!!!nagy hülyeség de mindegy!amugy meg ha jol vezetsz és nem hétvégi soför vagy kivitelezhetö egy megálással
2009. jún. 26. 11:43
 62/64 anonim ***** válasza:
40%
hülye vagy!!!egy kis ki@ott szar nissan micráért ekkora út??????te tényleg hülye vagy!ha csak a papirmunkát és az üzemanyagköltséget számolod a 2 autóra,kapsz itt egy majdnem vatta újjat!!!!nissan micra pff kicsi és szar is!!!akkor inkább skyline:D (már ha tudod mi az)
2009. jún. 26. 12:01
 63/64 A kérdező kommentje:
Hadd döntsem már el én hogy milyen autót veszek és hol... Ferrarit? Képzeld, Ferrarira nincs pénzem, ezt meg meg tudom venni a sajátomból, nem kell apumtól kérnem!!! Vehetnék Audit is, ha apum beszállna, de azt akarom hogy a sajátom legyen! Törődj a saját dolgoddal!
2009. jún. 26. 13:59
 64/64 anonim ***** válasza:
de ba..meg akkor se egy nissan micrát!még egy trabi is szebb nála!jó sz.r izlésed van!gratulálok
2009. jún. 26. 19:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!