Friss jogsival rendelkezem. Egy megállással le fogok tudni vezetni 1500Km-t?
A városban 1000X több hülye van mint az autópályán!!!! Jó utón könnyebb vezetni, ahol gyorsan lehet menni, mint dugóban.
Akkor szerintetek vigyek magammal vkit? Apum már megcsinálta úgy h nem aludt semmit és több mint 3000Km folyamatosan, igaz h volt mellette vki.
Igazából azért szeretném hogy bizonyítsak!! Meg akarom mutatni hogy meg tudom csinálni!!!
Bár még nem fejeztem be a jogsit [hátravan egy vizsga], de:
apud valószínűleg nem pár napos jogsival vezette le azt a 3000 kilométert.
Ha pedig mégsem sikerül, akkor a hullazsákból már nehezen fogsz bármit is bizonyítani...
Csináld meg! Azért van ennyi balfxasz ebben az országban, mert nem mernek semmit!!! Tétováznak, bénáznak, félnek minden kihívástól! Én bringás vagyok, nincs autóm, viszont motorozni úgy tanultam meg -nagy motorral- hopgy kölcsönkaptam egyet, két hétig pörögtem az északi középhegységben, rendszám, jogsi nélkül, és Tökéletesen motorozok azóta is. Amikor hazaértem, akkor estem csak el, túl gyorsan vettem be egy kanyart a Zugligeti úton.:D,de azt mondták motorosok késöbb, ez a bukás volt a tűzkeresztség úgymond, és igenis kellett a kihívás, a veszélyes feladat, hogy tapasztalatot szerezhessek!!!
Ne hallgass rájuk, ha bízol magadban eléggé, vigyázni is tudsz eléggé...magadra is és másokra is.........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!