Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Friss jogsival rendelkezem....

Friss jogsival rendelkezem. Egy megállással le fogok tudni vezetni 1500Km-t?

Figyelt kérdés
Autót akarok venni. Találtam tőlem 1500km-re, megyek apummal az ő autójával, visszafele ő a sajátjával én az újjal. Vigyek magammal vkit? Egy megállást esetleg be lehet iktatni, többet nem.
2009. jún. 23. 19:32
1 2 3 4 5 6 7
 1/64 anonim ***** válasza:
70%
Gyakorlatilag semmi rutinod nincs. Eléggé csodálkozom apukádon, hogy meri így vállalni veled az utat. Ez mondjuk attól is függ hol mész. Ha egyetlen autóval, lámpával, kereszteződéssel nem találkozol akkor azt mondom menj. Ellenekező esetben.. bocsi de nem szeretnék veled találkozni.Mindenképp vigyél magaddal valakit, aki rutinos.
2009. jún. 23. 19:37
 2/64 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem baromi sok 1500 km még annak is aki régóta vezet. Friss jogsival meg főleg. Szerintem jobb lenne inkább rövidebb időre megállni, de gyakrabban.
2009. jún. 23. 19:37
 3/64 anonim ***** válasza:
87%
sztem még egy tapasztalt sofőrnek is sok az az 1500 km(nem 150?) ha még is annyi azt javasolom vigyél vki olyat magaddal akinek szintén van jogsija és akkor felváltva tudtok vezetni.
2009. jún. 23. 19:38
 4/64 anonim ***** válasza:
88%
1500km egy megállással még tapasztalt vezetőnek is nehéz. Kezdőként nem kellene megpróbálni, jó esélyed van összetörni a kocsit.
2009. jún. 23. 19:39
 5/64 A kérdező kommentje:
Aha köszi a gyors válaszokat. Hamburgba megyek, szal' nem 150km. :) És jó út, szinte végig autópálya. Akkor viszek magammal vkit, akinek már éve óta van jogsija... Biztos elfáradnék és nem akarok balesetet.
2009. jún. 23. 19:43
 6/64 anonim ***** válasza:
93%
1500 km egy megállással? esélytelen.
2009. jún. 23. 19:49
 7/64 anonim ***** válasza:
82%
Jézus ereje ki akarsz merészkedni az autópályára friss jogsival? Tudod, hogy mi folyik ott? Tudod tartani a 130-140-t?Ha valami tahó rádmászik stb...? Tudod majd kontrollálni az autót? Én kizártnak tartom.... ne haragudj, de nem engedném apud helyébe...
2009. jún. 23. 19:52
 8/64 A kérdező kommentje:

A városban 1000X több hülye van mint az autópályán!!!! Jó utón könnyebb vezetni, ahol gyorsan lehet menni, mint dugóban.

Akkor szerintetek vigyek magammal vkit? Apum már megcsinálta úgy h nem aludt semmit és több mint 3000Km folyamatosan, igaz h volt mellette vki.

Igazából azért szeretném hogy bizonyítsak!! Meg akarom mutatni hogy meg tudom csinálni!!!

2009. jún. 23. 20:03
 9/64 anonim ***** válasza:
85%

Bár még nem fejeztem be a jogsit [hátravan egy vizsga], de:

apud valószínűleg nem pár napos jogsival vezette le azt a 3000 kilométert.

Ha pedig mégsem sikerül, akkor a hullazsákból már nehezen fogsz bármit is bizonyítani...

2009. jún. 23. 20:06
 10/64 anonim ***** válasza:
49%

Csináld meg! Azért van ennyi balfxasz ebben az országban, mert nem mernek semmit!!! Tétováznak, bénáznak, félnek minden kihívástól! Én bringás vagyok, nincs autóm, viszont motorozni úgy tanultam meg -nagy motorral- hopgy kölcsönkaptam egyet, két hétig pörögtem az északi középhegységben, rendszám, jogsi nélkül, és Tökéletesen motorozok azóta is. Amikor hazaértem, akkor estem csak el, túl gyorsan vettem be egy kanyart a Zugligeti úton.:D,de azt mondták motorosok késöbb, ez a bukás volt a tűzkeresztség úgymond, és igenis kellett a kihívás, a veszélyes feladat, hogy tapasztalatot szerezhessek!!!

Ne hallgass rájuk, ha bízol magadban eléggé, vigyázni is tudsz eléggé...magadra is és másokra is.........

2009. jún. 23. 20:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!