Friss jogsival rendelkezem. Egy megállással le fogok tudni vezetni 1500Km-t?
Kedvse 20:21-es!
....ha bízol magadban eléggé, vigyázni is tudsz eléggé...magadra is és másokra is......
Mélyen tisztelt 20:31-es!
...vigyázni is tudsz eléggé...magadra is és másokra is......
Lehet, hogy városban több a balf@sz, de nem is 140-nel mennek az autók.
Majd ha kamiont előzöl és a szél felken a szalagkorlátra majd a hullaszállítóban gondolkozz le a dolgokon.
Kezdő sofőrnek jobban kell figyelnie, jobban lefárasztja az út. A saját érdekedben ne akarj bizonyítani, hidd el elég sok jó sofőr van a föld alatt...
A motoros balféknek: Gratulálok követendő példa vagy... a vese-donoroknak...
Jól vezetsz mi?
Több mint 8 éve motorozok de én még nem vettem magamnak a bátorágot, hogy kijelentsem hogy jól motorozok.
Az ilyen hozzád hasonlók reklámozzák, hogy milyen jól vezetnek aztán meg csodálkoznak ha rájukhúzzák a hullazsákot vagy a börtönrácsot...
Na, ne veszekedjetek!
Felpontoztam mkit, kivéve azt amelyik írta h nyugodjak békében.
Úgy csinálom hogy viszek magammal vkit, abból baj nem lehet. Nem azt a választ kaptam amit szerettem volna hallani, de igazatok van. Nincs rutinom, hiába vezetek jól, nincs tapasztalatom. Ott kell legyen vki mellettem ha elfáradnék...nem vezettem még ennyit egyszerre soha.
És nem kaptam itt autót, mert Németországban sokkal olcsóbbak az autók még úgy is h kell fizetni beiratási díjat is. És Hamburgban, mivel kikötőváros ott a legolcsóbb. Inkább elegyek odáig azért hogy legyen egy jobb autóm kevés km-rel benne.
Amúgy én sem támogatom a jogsi nélküli motorozást/autózást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!