Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Friss jogsival rendelkezem....

Friss jogsival rendelkezem. Egy megállással le fogok tudni vezetni 1500Km-t?

Figyelt kérdés
Autót akarok venni. Találtam tőlem 1500km-re, megyek apummal az ő autójával, visszafele ő a sajátjával én az újjal. Vigyek magammal vkit? Egy megállást esetleg be lehet iktatni, többet nem.
2009. jún. 23. 19:32
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
24%

Kedvse 20:21-es!

....ha bízol magadban eléggé, vigyázni is tudsz eléggé...magadra is és másokra is......

2009. jún. 23. 20:25
 22/64 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 20:19-es: persze, legyen bátor és nagylegény, sőt, első nap már drifteljen 120-al lakott területen, nehogymár gyáva legyen. Aztán ha elb*sz valakit, akkor meg legyen bátor a bíróságon is...
2009. jún. 23. 20:32
 23/64 anonim ***** válasza:
100%

Mélyen tisztelt 20:31-es!

...vigyázni is tudsz eléggé...magadra is és másokra is......

2009. jún. 23. 20:35
 24/64 anonim ***** válasza:
100%
Te egy marha vagy, kedves 20:35-ös.
2009. jún. 23. 20:36
 25/64 anonim ***** válasza:
100%
.......és gyönyörű.:)
2009. jún. 23. 20:39
 26/64 anonim ***** válasza:
80%

Lehet, hogy városban több a balf@sz, de nem is 140-nel mennek az autók.

Majd ha kamiont előzöl és a szél felken a szalagkorlátra majd a hullaszállítóban gondolkozz le a dolgokon.

Kezdő sofőrnek jobban kell figyelnie, jobban lefárasztja az út. A saját érdekedben ne akarj bizonyítani, hidd el elég sok jó sofőr van a föld alatt...

A motoros balféknek: Gratulálok követendő példa vagy... a vese-donoroknak...

Jól vezetsz mi?

Több mint 8 éve motorozok de én még nem vettem magamnak a bátorágot, hogy kijelentsem hogy jól motorozok.

Az ilyen hozzád hasonlók reklámozzák, hogy milyen jól vezetnek aztán meg csodálkoznak ha rájukhúzzák a hullazsákot vagy a börtönrácsot...

2009. jún. 23. 20:41
 27/64 A kérdező kommentje:

Na, ne veszekedjetek!

Felpontoztam mkit, kivéve azt amelyik írta h nyugodjak békében.

Úgy csinálom hogy viszek magammal vkit, abból baj nem lehet. Nem azt a választ kaptam amit szerettem volna hallani, de igazatok van. Nincs rutinom, hiába vezetek jól, nincs tapasztalatom. Ott kell legyen vki mellettem ha elfáradnék...nem vezettem még ennyit egyszerre soha.

És nem kaptam itt autót, mert Németországban sokkal olcsóbbak az autók még úgy is h kell fizetni beiratási díjat is. És Hamburgban, mivel kikötőváros ott a legolcsóbb. Inkább elegyek odáig azért hogy legyen egy jobb autóm kevés km-rel benne.

Amúgy én sem támogatom a jogsi nélküli motorozást/autózást.

2009. jún. 23. 20:42
 28/64 anonim ***** válasza:
87%
Te is eldöntötted, hogy levezeted rutintalanul! Akkor mi a f.a.sznak kérdezed meg? Az előttem szólóknak teljesen igazuk van! És igen is autópályán is nagyon sok a hülye barom! Most már eggyel több lesz!
2009. jún. 23. 20:48
 29/64 anonim ***** válasza:
100%
Rutin nélkül az autópálya is rossz. Könnyen elaludsz, figyelmetlenné válsz, és ott is figyelni kell folyamatosan. Óránként-kétóránként érdemes 5-10 percre megállni. Kis mozgás, esetleg kávé.
2009. jún. 23. 20:49
 30/64 anonim ***** válasza:
84%
De hiszen erről beszéltem eddig is!!!! Nem a jogsi léte- vagy nem léte- ad biztonságot, hanem a TAPASZTALAT,TAPASZTALAT,TAPASZTALAT, ehez pedig mi kell? Na mi?!?! odatenni magad és legjobb tudásoddal megoldani, tanulni, tapasztalni.........ááááárghhhhh
2009. jún. 23. 20:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!