Friss jogsival rendelkezem. Egy megállással le fogok tudni
vezetni 1500Km-t?
tény, de nem ugrottam bele egyből a mélyvízbe, amikor megtanultam úszni. Egy pécs-pest autópálya nekem most bőven elég lenne.
Szappant akkor vigyél magaddal :D Odafelé tudtok váltakozva vezetni akkor, visszafelé meg mindenképp álljatok meg aludni annál a házikónál (amire én gondoltam, az egy ilyen 50-szobás hotelféle volt, nagyon alacsony felszereléssel, de a házikó is megteszi).
mivel lebeszélni nem tudunk, csak annyit mondok, legyél óvatos, és vigyázz magadra
18F-még mindig.:D
2009. jún. 24. 18:42
52/64 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen! :)
már ne is haragudj de te sokáig azt állítottad hogy VÉGIG TE FOGSZ VEZETNI, majd mikor láttad hogy mindenki lehülyéz, akkor írtad hogy majd valaki ül melletted. aztán mikor mégjobban leszóltak (jogosan) akkor írtad csak hogy átveszi valaki a vezetést közben SZÓVAL KURV.ÁRA NE OLTOGASS TE ITT SENKIT HOGY MI VAGYUNK AZ ÉRTETLENEK KIS SZAR.OS HÜLYEGYEREK. Igen autópályán is kell vezetni, de NEM 1500 km-t egyszerre. Igen kell tapasztalatot szerezni de NEM így. Aztán magyarázkodhatsz még itt kis hülye, különben meg amiket itt leírtál... ilyen értelmi szinttel rendelkezőnek jogosítványt nem adnék. SZÉGYELLD EL MAGAD TE OSTOBA KIS HÜLYE. apád se normális.. a helyébe nem autót adnék neked, hanem egy akkora pofont, hogy a fal adná a másikat.
2009. jún. 24. 20:41
54/64 A kérdező kommentje:
Erre jobb lenne nem reagálni... ez csak téged jellemez ahogy beszélsz. Miért kell vkit hülyézni??? Hm? Nem is ismersz!!! Amúgy meg csak én goldoltam hogy apum úgy akarja hogy én vezessék végig , de azóta beszéltem vele és mondta hogy szó se lehet róla. Különben is meg fogunk állni. Szóval a vita lezárva. Megnyugodtál? :)
Én meg úgy tudom hogy friss jogosítvánnyal rendelkezők 1 vagy 2 évig nem vezethetnek országon kívül!De ha nem így van akkor bocsánat nem szóltam!
Nekem ezt mondta a rendőr oktatóm (6 és fél hónapja van jogsim) és rendszeresen vezetek...
2009. jún. 24. 22:32
56/64 A kérdező kommentje:
Igen, Magyarországon a jogsi megszerzése után 1 évig csak belföldön vezethetsz. De én nem magyarországi vagyok.
akkor neharagudj :$ De sztem az az 1500 km agyon sok egy kezdő vezetőnek én nekem is sok vol balatontól pécs oda vissza este hazajöttem és káó ! Mindenképp nagyon figyelj és vigyázz az utasokra és persze magadra is!Ha egy kicsit is úgy érzed hogy fáj a lábad vagy valamid esetleg kókadsz akkor cseréljetek!
2009. jún. 24. 22:39
58/64 A kérdező kommentje:
Odafele mindenképp apum vezet. Hazafele pedig ő a sajátjával megy elöl, mi meg utána. Lehet nem is fogok vezetni...
Tegnap beszéltem meg apummal. :)
18 éves kor alatt nem lehet külföldön vezetni. A kezdő jogsival csak vontatni nem lehet, külföldre lehet menni, ha elmúltál 18. Legalábbis nekem így tanították :P
2009. jún. 25. 00:44
0:44-nek van igaza. 18 fölött vezethetsz külföldön.
2009. jún. 25. 13:11
Kapcsolódó kérdések: