Friss jogsival rendelkezem. Egy megállással le fogok tudni vezetni 1500Km-t?
Fontos a tapasztalat, de ez olyan, mintha a kismedencés úszásoktatás után beiratkozna a Balaton-átúszásra.
Nincs esélye.
Vigyél magaddal nyugodtan valakit, sőtt én azt ajánlom hogy az odaúton is vezessél legalább fétltávot de ne egyszerre.
Sőt lehet hogy inkább azzal a kocsival jönnék helyedbe haza amivel elmentünk....mert jobban ismered.
Hidd el nekem, én is hoztam már haza németből kocsikat.
Külföldön sokminden másképp van, megha ne adj isten valami baj történne veled akkor biztosítás nélkül fizetheted a 100ezreket.
Egyszer amikor a Lengyel-tengerpartra(Szczecin-be) mentem az hamburgtól nem messze van akkor egyszer áltam meg Krakónál, de jó volt az idő, este indultam el ithonról, azért mert ott nem akartam sötétbe vezetni ahol nem ismerek szinte semmit......... fogadd meg ezeket a tanácsokat, és készülj fel kellőkép.
Köszönöm!!! :)
Mindenképp viszek magammal vkit, abból baj nem lehet. Az a baj, hogy apumnak nagy autója van és nagy autót nem tudok rendesen vezetni... Hát, nem tudom...majd meglátjuk mi lesz.
Már ne is haragudj de ez a "nagy autót nem tudok rendesen vezetni" ez egy baromság. Mert kicsi autót azt tudsz "rendesen vezetni" mi?!
Egy megállás nagyon kevés 1500km-re, főleg friss jogsival. Biztos jól vezetsz, de tapasztalatod az nincs. Viszont csak úgy lesz ha vezetsz sokat, szóval vágj bele, majd lesz valahogy:)
rengeteg dolog van, ami betehet. 18 vagyok, épp ma kaptam meg a jogsimat.
140-nel, ha kimész egy kamion mellől (az fogja az oldalszelet), és elkap egy 50km/h-s oldalszél, azt téged ott fog felkenni a szalagra, ahol vagy.
még ha neki is indulsz (amit erősen ellenzek), 100-nál gyorsabban ne nagyon menj, csak ha nincs senki előtted, és nincs kamion v busz a képben.
összességében: ne menj. Vegyél egy kis opel corsát, vezesd egy évig, úgyis meghúzod majd a fényezést valahol,...
majd 20 évesen ráér az az autó :)
18F
Nem vitatkozni akarok, csak két dolgot nem értek.
1. Mi az , hogy csak egy megállást lehet beiktatni?? Eleve nem tudsz úgy tankolni, hogy 1500 km t megtegyél két tankolással autópálya tempót futva..
2. Ma Magyaroszágon iszonyúan lenn vannak az új, és alig használt autók árai, hogy éri meg Hamburgból venni, hazahozni, honosítani, és még a reg.adót is megfizetni?
Tankolni megállnuk, de nem akarom hogy miattam kelljen megállni. Be akarom bizonyítani hogy meg tudom csinálni, azt akarom hogy apum büszke legyen rám. Ne mondja azt h na, van egy szerencsétlen lánya.
Amúgy hidd el, olcsóbb Németországban az autó, nézz szét néhány netes oldalakon.
Különben viszek magammal vkit, aki ott lesz végig mellettem és ha fáradt vagyok, akkor átveszi. Szerintem így nem lehet gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!