Friss jogsival rendelkezem. Egy megállással le fogok tudni vezetni 1500Km-t?
Szépen lepontoztad azokat, akik jót akarnak neked!
Menjél! Te tudod, hogy szuper sofőr vagy! Ha a hírekben azt hallom majd, hogy egy tapasztalatlan magyar autós meghalt egy német autópályán, akkor kérlek bocsásd meg nekem, hogy nem fogok sírni érted! Sok sikert!
Nyugodj békében!
Emléked szívünkben örökké élni fog
Senkit nem pontoztam le!!!!! Igaz hogy még fel sem, de akartam. Tényleg nem!!!
Köszönöm mkinek a választ!
NA AKKOR MÉG EGYSZER!!!!
Csináld meg! Azért van ennyi balfxasz ebben az országban, mert nem mernek semmit!!! Tétováznak, bénáznak, félnek minden kihívástól! Én bringás vagyok, nincs autóm, viszont motorozni úgy tanultam meg -nagy motorral- hopgy kölcsönkaptam egyet, két hétig pörögtem az északi középhegységben, rendszám, jogsi nélkül, és Tökéletesen motorozok azóta is. Amikor hazaértem, akkor estem csak el, túl gyorsan vettem be egy kanyart a Zugligeti úton.:D,de azt mondták motorosok késöbb, ez a bukás volt a tűzkeresztség úgymond, és igenis kellett a kihívás, a veszélyes feladat, hogy tapasztalatot szerezhessek!!!
Ne hallgass rájuk, ha bízol magadban eléggé, vigyázni is tudsz eléggé...magadra is és másokra is......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!