Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Friss jogsival rendelkezem....

Friss jogsival rendelkezem. Egy megállással le fogok tudni vezetni 1500Km-t?

Figyelt kérdés
Autót akarok venni. Találtam tőlem 1500km-re, megyek apummal az ő autójával, visszafele ő a sajátjával én az újjal. Vigyek magammal vkit? Egy megállást esetleg be lehet iktatni, többet nem.
2009. jún. 23. 19:32
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
79%

Szépen lepontoztad azokat, akik jót akarnak neked!

Menjél! Te tudod, hogy szuper sofőr vagy! Ha a hírekben azt hallom majd, hogy egy tapasztalatlan magyar autós meghalt egy német autópályán, akkor kérlek bocsásd meg nekem, hogy nem fogok sírni érted! Sok sikert!

2009. jún. 23. 20:08
 12/64 anonim ***** válasza:
75%

Nyugodj békében!

Emléked szívünkben örökké élni fog

2009. jún. 23. 20:11
 13/64 A kérdező kommentje:

Senkit nem pontoztam le!!!!! Igaz hogy még fel sem, de akartam. Tényleg nem!!!

Köszönöm mkinek a választ!

2009. jún. 23. 20:11
 14/64 anonim ***** válasza:
79%
Vigyázz magadra!
2009. jún. 23. 20:13
 15/64 A kérdező kommentje:
Menjetek már a fenébe hogy már el is temetteket. Szerintetek ez nekem hogy esik? Inkább küldejetek el a francba, ku.rvázzatok le vagy vmi. De ne ilyeneket hogy nyugodj békében... Azért ez bunkóság!!!
2009. jún. 23. 20:13
 16/64 A kérdező kommentje:
Viszek megammal vkit akkor és vezet ő ha én elfáradok... Főleg azért mert ismerem magam és ha elfáradnék tuti nem szóénék apumnak hogy álljuk meg, hanem mennék tovább. Nem akarok nyavajogni, elvégre ő tesz nekem szivességet hogy jön velem, nem?
2009. jún. 23. 20:16
 17/64 anonim ***** válasza:
74%
na akkor mutasd meg hogy te nagy legény vagy csak az ilyen ostoba meggondolatlan nagyfiúk miatt vannak a halálos balesetek sokszor és általában családok meg kisgyerekek halnak meg, nem az aki átgondolatlan hülye
2009. jún. 23. 20:17
 18/64 anonim ***** válasza:
47%

NA AKKOR MÉG EGYSZER!!!!

Csináld meg! Azért van ennyi balfxasz ebben az országban, mert nem mernek semmit!!! Tétováznak, bénáznak, félnek minden kihívástól! Én bringás vagyok, nincs autóm, viszont motorozni úgy tanultam meg -nagy motorral- hopgy kölcsönkaptam egyet, két hétig pörögtem az északi középhegységben, rendszám, jogsi nélkül, és Tökéletesen motorozok azóta is. Amikor hazaértem, akkor estem csak el, túl gyorsan vettem be egy kanyart a Zugligeti úton.:D,de azt mondták motorosok késöbb, ez a bukás volt a tűzkeresztség úgymond, és igenis kellett a kihívás, a veszélyes feladat, hogy tapasztalatot szerezhessek!!!

Ne hallgass rájuk, ha bízol magadban eléggé, vigyázni is tudsz eléggé...magadra is és másokra is......

2009. jún. 23. 20:19
 19/64 anonim ***** válasza:
88%
Nem amiatt tartunk ott hogy ennyi gyáva van , aki azt javasolja, hogy ne menj, hanem amilyen balf a sz te vagy kedves 20:06-os. Hogy te hogy töröd össze magad, halsz meg, kutyát nem érdekli, csak mikor a vétlen hal, a magadfajta f..szkalap miatt. A kérdező gondolom nem vitaindítónak szánta, de ilyenkor kinyílik a bicska a zsebemben.
2009. jún. 23. 20:21
 20/64 anonim ***** válasza:
78%
nem hiszem el, hogy itthon (50-100 km-es körzetben) nem találtál magadnak megfelelő autót!
2009. jún. 23. 20:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!