Várjam meg a reggelt vagy mit csináljak?
Nem kamu csak gondoltam megkérdezem tőletek hogy várjak vagy ne.
Egy ilyen erdős részen vagyok valahol, megálltam kamionnal 5 percre most meg nem indul. nem nagyon jönnek erre autók csak olyan 15 percenként idetéved 1-2 de nem állnak meg nekem, a telefonom lemerült, cb-n kérdezgetem itt a kollégákat de sehol senki, a legközelebbi falu vagy város nem tudom mennyire van innen (itt még csak most járok először) ugyhogy elindulni nem nagyon akarok gyalog. Az előbb próbáltam javítgatni de nem jön össze és még mindig nem indul. ez még viccnek is rossz komolyan mondom... Most aludjak itt és várjam meg a reggelt hogy hátha jön valaki erre? vagy tudtok jobbat?
Köszi a linket.
na szóval laptopom van nettel együtt, általában ugyanazt az útvonalat járom úgyhogy gps már nincs, tudom merre vagyok csak azt nem hogy merre vagy mennyire lenne a legközelebbi település, a baltás gyilkos nem fog megtámadni.
Haha, ez jó kis esti mese volt :)))
Na ha tényleg igaz, írd ide le, merre vagy pontosan, hívunk oda egy autómentőt.
De ha nincs nála olyan töltő amit tud használni a kamionban akkor sokra megy az árammal.
Egyébként szerintem simán alhatsz a kamionban, elvégre ez a valóság Magyarországon nem valami gagyi amcsi horrorfilm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!