11.21-re nem vártam, vettem egy tesztet (Easy Pragnancy) ma reggel. Szerintetek megcsinálhatom most is, vagy várjam meg a holnap reggelt?
Figyelt kérdés
2009. nov. 25. 09:26
1/15 anonim válasza:
reggeli első pisiből a legjobb,de sztem még most is belefér:D
Jujjj de izgi...ugye megírod az eredményt:DKeresztbetett ujjakkal ülök:D
A&A
2/15 anonim válasza:
Nyugodtan csináld meg, én 20-ra nem vártam, és már 3 tesztem pozitív, nem első pisiből!
Drukkolok, ird meg mi lett!
3/15 anonim válasza:
Na??? Szerintem már pezsgőt bontottatok:D
4/15 anonim válasza:
Most is megcsinálhatod!
Nagyon szorítok neked!!!!
Sylk
5/15 A kérdező kommentje:
Megcsináltam Lányok, de nagyon nagyon hálvány a csík és alig tudtam pisilni az idegességtől. Most akkor mi van? Lehet, hogy nem volt elég a pisi, vagy ez lehet, hogy nem is baba? :(
2009. nov. 25. 10:07
6/15 anonim válasza:
Irtam már neked, hogy én is igy voltam, és teljesen letörtem a nagyon halvány tesztet látva.Szerintem várj, de ha nagyon ideges vagy, vegyél ismét egy 10-es tesztet és az majd megnyugtat meglátod!
7/15 anonim válasza:
tudod, a halvány csík is csík!!!
Nagyon halkan gratula, de írj azért ha csinálsz másik tesztet.
8/15 A kérdező kommentje:
Hát most azt hiszem várom hétvégéig és hétfőn csinálok mégegyet, valami másikkal. Köszönöm, hogy szorítotok! Jól esik. :) Melyik tesztek 10es érzékenységüek?
2009. nov. 25. 10:26
9/15 A kérdező kommentje:
A szerintetek pozitív? Homályos képpel - én vagyok. Mit gondoltok lányok????
2009. nov. 25. 10:46
10/15 anonim válasza:
Az a csík is csík:DJuppi:D Talizunk a terhesség topikban:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!