Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vettem clearblue terhességi-te...

Vettem clearblue terhességi-tesztet? Használhatom most vagy várjam meg a holnap reggelt?

Figyelt kérdés
A mellékelt lapon azt írja ,hogy \'Amennyiben az esedékesség napján végzi a teszt bármely napszakban használható.Amennyiben korábban végzi,reggeli első vizeletet használjon?\'Jó eredményt ad az is ha most csinálom?
2009. ápr. 28. 12:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

hát inkább várd meg a holnap reggelt tudom h a türelem az nagy úr de nem biztos h kimutatná bár ki tudja van akinek nemvárt előtt már több nappal kimutatja ez mind attól függ h mennyi hcg van a szervezedbe

aztán ajd írd meg h mi lett drukkolok

2009. ápr. 28. 12:37
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Mikorra nem várod? Ha előtte vagy, inkább várj, ha már túl vagy a nem várt napján, sztem lehet napközben is.

Nekem a nem várt napja előtt 3 nappal, délután 3-kor + lett :)

Drukkk!!! :)

2009. ápr. 28. 12:48
 3/8 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy mikor kéne megjönnie.

A Clearblue elég jó teszt, sőt a legjobb. Én tutira nem várnék.

2009. ápr. 28. 13:15
 4/8 A kérdező kommentje:
már egy hetet csúszik a mesim!És sajna negatív lett:( köszi hogy írtatok!probálkozom majd!
2009. ápr. 28. 13:17
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy hete késik, és várandós vagy, akkor a Clearblue ki fogja mutatni, ha most azonnal csinálod akkor is.
2009. ápr. 28. 13:44
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarok kötekedni, de a Clerblue érzékenysége éppen 50-es, tehát nem a legérzékenyebb. A barátnőmnek a Clearblue soha nem lett pozitív, pedig még a 8. héten is kipróbálta...
2009. ápr. 28. 14:25
 7/8 A kérdező kommentje:
Melyik még jó teszt??
2009. ápr. 28. 14:48
 8/8 anonim ***** válasza:
gravi hcg jó teszt még.
2009. ápr. 28. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!