Tegnap kellett volna megjönnie. Ha ma este tesztelek mutat már vlamit, vagy várjam meg a reggelt?
Figyelt kérdés
2009. febr. 19. 11:04
2/11 anonim válasza:
Szereintem várd meg a reggelt!
3/11 anonim válasza:
Én is úgy tudom, hogy megbízhatóbb az eredmény, ha reggel csinálod. Legalább téged is megnyugtat jobban az eredmény.
4/11 A kérdező kommentje:
MÁR NAGYON IZGULOK, 1 ÉVE PRÓBÁLKOZUNK. TAVALY AUGUSZTUSBAN VOLT EGY BABÁNK(10 HETESEN ELMET),MOST SZERETNÉK MÁR VÉGRE EGY + TESZTET.
2009. febr. 19. 11:28
5/11 zseska válasza:
Szia.Én pont aznap délután csináltam meg a tesztet,amikor meg kellett volna jönnie,és pozitív lett... :)
6/11 anonim válasza:
Tesztelj ! Már biztos kimutatná:) Ird meg az eredményt. Drukkolok !!!!!!
7/11 anonim válasza:
Szia.
Én is így voltam mint te,nekem is volt vetélésem és amikor meg kellett volna jönnie,elötte nap már teszteltem(nem bírtam már várni:),és pozitív lett(erősen):).Alig mertem elhinni,de meg is lett az eredménye,itt ül most is az ölemben és már 6hónapos.Sok sikert,ebből szerintem baba lesz.
6hós kislegény anyuja
8/11 zseska válasza:
Csináltál tesztet??? Izgulok érted! :))
9/11 A kérdező kommentje:
Szia!
Nagyon aranyos vagy! Csináltam, -, de valami nem lehetett jó, mert még a kontroll csík is halvány lett.Ha a hétvégén sem jön meg akkor csinálok hétfőn egy másikat, de azt már reggel.Addig reménykedem!
2009. febr. 20. 07:40
10/11 zseska válasza:
Nem baj,vegyél másikat,és csináld meg. Azt nem tudtam kivenni,hogy szeretnél babát? Melyik irányba izguljak érted? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!