Hétfőn tesztelek 7. én kellett volna megjönnie.37 volt a hőm idáig, most 37.4 lehet baba? Igaz hétfőn kierül, de mégis.
Figyelt kérdés
Nincs semmi bajom náthás nem vagyok meg ilyesmi..2009. febr. 14. 19:33
1/6 anonim válasza:
Az egy hét késés... Miért ne sikerült volna? A hőd is jó, na meg az is, hogy nem jött meg.
Én a nemvárt napjáig bírtam a kíváncsiságommal. Úgy látszik te erősebb vagy! :) Tényleg! Miért vártál eddig?? :))
2/6 A kérdező kommentje:
Mert nagyon sokan irják hogy ilyen vagy olyan folyása van majd leszakad a cicko meg a dereka a menstruácio elött már nekem semmi tünetem nincs és már egy hete ugy érzem hogy megjön.A mensi elmaradáson kivül semmi nincs.:-(
2009. febr. 14. 19:59
3/6 A kérdező kommentje:
Meg az ezt elfelejtettem hogy multhéten olyan szinten begörcsölt éjjel a hasam majd leestem az ágyrol de elmult.Fél órán belül.Azt hittem megjön de azóta sem.
2009. febr. 14. 20:01
4/6 anonim válasza:
hát ezek nagyon babós tünetek!
a hasfájás, meg a görcs! a hasszurka is az szokott lenni!
Sokan azért irnak ilyen sok tünetet, mert érzékeny a szervezetük és jobban reagálnak kisebb hatásokra is!
sok sikert és kétcsikos tesztelést kivánok neked! :)
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen aranyos vagy ,remélem baba van nagyon örülnénk.:-) Hétfőn kiderül a teszt nem hazudhat....remélem nem bebeszélem magamnak.Lehet nem kellett volna eddig várni.
2009. febr. 14. 20:09
6/6 anonim válasza:
Szia!
Szerintem is simán lehetsz babás :)
A saját tapasztalatom is hasonló, kivéve a hőt, mert sosem mértem. De az éjszakai durva görcs stimmel! Sosem éreztem hasonlót mint akkor, és rá 2 napra pozitiv tesztem lett. Most 10 hetes vagyok :)
Írj mindenképp! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!