Tegnapra nem vártam. Teszteltem egy negatívat du. Semmi megjön érzésem nincs ami szokott. Lehet még baba? Mennyire számít, hogy reggel vagy este tesztelek?
Figyelt kérdés
Azt mondjuk olvastam a leíráson, hogy a napközbeni vizelet sok folyadék bevitel miatt lehet aránytalanul híg, ami befolyásolhatja az eredményt. Volt már így valaki?2011. jún. 8. 10:24
1/7 anonim válasza:
szia, ha nem jött meg akkor még várj pár napot és utána tesztej újra van akinek késöbb mutatja ki a teszt hogy babás
2/7 anonim válasza:
3 nap múlva tesztelj újra reggeli első vizeletből. Igen, jobb, ha nem iszol előtte.
3/7 anonim válasza:
Pár nap múlva tesztelj még egyet, lehet most még korai volt. De akkor reggeli első vizeletből!
4/7 anonim válasza:
Szerintem sokat számít, hogy mikor tesztelsz!
A legjobb reggel. Én az elsőt és a másodikat akkor csináltam. A harmadikat már délután, mert biztosra akartam menni. Biztos volt! :-)
5/7 anonim válasza:
nem sokat számít, maximum az első napokban (megkockáztatom, hogy csak az első napban) amikor először mutatná ki. de próbálj esetleg egy holnap reggelit
6/7 anonim válasza:
Várj még két-három napot, aztán tesztelj újra, de reggeli első vizeletből!!! És ne igyál előtte semmit. Megy a drukk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!