Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! De hogyan dobjam ki ha szeretem? Vagy ha eddig bírtam mellette várjam meg azt a reggelt amikor úgy kelek fel, hogy már teljesen kiábrándultam? Mi a véleményetek? Nem vagyok bolond, hogy még mindig vele vagyok? Nem semmi a tűrőképességem.
faszverés: nem tagadhatod meg tőle, mert ha te kevesebbszer szeretnéd, mint amennyit az ő igénye kíván, akkor ezt teszi h ne érezze magát rosszul.
hazugság: talán azért hazudik, mert minden kis baromságon összeveszel vele, ráadásul képtelenségekkel korlátozod (ld. faszverés) egy férfi nem fogja tűrni, ha ketrecbe akarod zárni.
lövöldözés: nem vészes, de ha folyton a gép előtt ülne, azért én is haragudnék. valamennyi idő meg azért csak kell neki is h kikapcsolódjon!
munka: az tényleg gáz, hogy nem csinál semmit!
kiélés: ilyet nem mondhat, annyit minimum megtehet neked, hogy elmegy veled vhova szórakozni, vagy elenged a barátnőiddel.
na így összegezve: az elejét mikor olvastam haragudtam rád, mert az a f.szverés dolog tényleg durva, én sose tiltanám a barátomnak, de a végére rájöttem h bár te is hibás vagy, azért mégis csak a srác ludas a dologban. én a helyedben még ma pakolnék, és mennék haza (vagy akárhova) mert így tényleg a legértékesebb idődet vesztegeted el olyanra, akit igazán már nem is szeretsz. tudom, nehéz döntés, ilyenkor kell, hogy szülők, barátnők maximálisan mögéd álljanak. ha megteszed, meglátod, nagyon meg fogsz könnnyebbülni.
sok sikert, szurkolok :)
Az nagyon jó, ha belátod mennyi hibája van, és főleg, hogy azt fontolod hogy kidobod. Teljes mértékben igazad van ha azt mondod, elpazarlod a fiatalságod, hiszen ez tényleg így van a leírtak alapján. Amikor szembe kerülsz vele és épp szakítani szeretnél csak valahogy nem megy mert még valahol szereted, gondolj arra hogy mennyi jó dologban lenne részed nélküle. Biztos vagyok benne, hogy találnál magadnak egy olyan személyt, aki sokkal jobban megbecsülne, szeretne és odafigyelne rád mint Ő. Ne legyél ostoba, hiszen mégiscsak a te jövődről, életedről van szó. Ha megmondod neki hogy szakítani szeretnél, talán még meg is változik, elvégre - csodák még vannak:)
Ha nem szeretnéd durr bele balázsként kezelni a dolgot, adj neki ultimátumot, ha abból sem tanul meg mennyen széllel szembe és ne foglalkozz vele többet:)
Az első válaszoló tökéletesen elmondott mindent. Annyit tennék hozzá, hogy ez már nem szerelem, hanem függés, megszokás.
A kemény drogos is le akar szokni még is csinálja. Akkor most szereti a kábítószert? Nem, csak függ függ tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!