Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha kiábrándultam belőle?
És mielőtt kezdenétek, hogy hülye p*csa miért szórakozik az emberekkel, elmondom, hogy évek óta tetszett, és pár hónapja járok vele, de úgy érzem már semmit nem érzek iránta:S Pedig nagy szerelemnek tűnt... Elég hirtelen változás és nem tudom eldönteni, hogy ez most mi?
Tanácsok..?:)
Szerintem gondold át jó alaposan, hogy most mi van (csak azért, hogy később ne dönts meggondolatlanul). Aztán üljetek le és mond el neki ezt, amit ide is leírtál, hogy mi játszódott/játszódik le benned, mit érzel.
Lehet, hogy valami olyasmi zavar, amin tud változtatni, erre azért adj egy esélyt, de ha alapból nincs semmi vonzalom, szeretet iránta akkor tényleg hagyni kell.
Csak legyél vele őszinte és mindenképpen beszélgessetek róla!
Sajna mást nem tudok tanácsolni.
Sztem is várj egy kicsit,de ha annak ellenére is,hogy többször átgondoltad nem változik a véleményed mindenképpen mond el neki, nincs attól fájóbb,ha csak áltatják az embert.
sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!