Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokadjára visszaengedtem, és most megint kidobott, teljes mértékben kiábrándultam belőle, és szar embernek tartom. Helyén van ez?
ha nincs ló, jó a szamár is, én is beleestem már ebbe a hibába
ha elég erős vagy mond meg neki, hogy te már nem akarsz tőle semmit, se barátság, se más egyéb
larkin
azért akarja, hogy maradjatok barátok, mert negyedszerre is vissza akarja majd könyörögni magát, ha már nagyon egyedül érzi magát.
Nagyon durván nem érdemes elküldeni melegebb éghajlatra, nem éri meg a feszültséget.
Az meg hogy gyűlölet közeli érzelmeid vannak iránta azt jelenti, hogy valaha szeretted (vagy tudad alatt még most is)... ez normális, el fog múlni...
Kettő dolgot tehetsz. Totál kihazsnálod a csajt és a szexuális játékodként fogod használni vagy ott hagyod. Miért te vagy a szamár? Legyen ő.
Amúgy belőled táplálkozik, hisz Te mindig ott vagy neki, mivel jelenleg te vagy a szamár. Fordíts a helyzeten. Mikor már jól tönkrement, eldobod. Nem kell vele utána foglalkozni, ha öngyilkos lesz, az lesz ennyi, a selejtes dolgok mindig kidobódnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!