Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal most leszünk 5 évesek, az exe eddig közöttünk volt, februárban elköltöztem szüleimhez, mert sok volt, de azóta kiábrándultam teljesen belőle, szakítani szeretnék vele, de nemhagy békén! Talán szakítanom kéne?
Folyton telefonálgat, és ide akar jönni hozzám, mint ha minden redben lenne, csinálja nekem itt a közös hétvégi programokat, de én nem akarok vele menni sehova, s már az időmet sem szeretném rá pazarolni.
Egész egyszerüen nem érti meg, hogy nem szeretem, vége! elmondtam telefonban és személyesen is szépen és otrombán is. De akkor meg fenyegtőzik.Tudtok adni vmi tanácsot?Már nem akarok így élni tovább,kikészülök ez megy lassan 2 hónapja. Egy 23 éves lány
Kedves, de nem valószínű, hogy kiakarná kioktatni és külömben is, mindig mindent megtud magyarázni, ettől is hülyét kapot....
Egyébként 36 éves a párom, elfelejtettem oda írni.
Nekem komoly gondjaim vannak vele, és szeretném ha vita mentesen lezárnánk! Csak ez az amit szeretnék, nem többet! :(
Nálam hasonló a helyzet, úgyhogy nem is részletezem.
Talán azt kéne tenni, hogy határozottan megmondani neki, hogy vége, befejezted, és ezután bármit tesz, bármivel és bárhogyan próbálkozik, nem kell róla tudomást venni. Nem kell felvenni a telefont, nem szabad válaszolni, nem szabad beengedni. Tudom, hogy ez marha nehéz, de szerintem egy idő után belátja, hogy hiába küszködik.
Az is jó, ha telefonszámot változtatsz, mert nem tud elérni, és nem olvasod a hülye SMS-eit, nem idegesíted magad. Én most épp ezzel próbálkozom, majd meglátjuk, beválik-e....
Az otthoni telefonhoz vehetsz hívószám-kijelzőt (ha még nincs). Én ilyenkor ha otthon vagyok, lehalkítom a telefont (így, ha nem akarom felvenni, nem idegesít a csörömpölés), és ha látom, hogy ő hív, nem veszem fel. Egy idő után valószínűleg magúnja, hogy feleslegesen próbálkozik, és feladja.
A fenyegetéseknek pedig nem szabad bedőlni! Általában csak üres vagdalkozás, kamu.
Komolyan nem értem, most akkor szakítottál vele, vagy sem?
Ha egyértelműen szakítottál, és ennek ellenére zaklat, akkor végső soron fel is jelentheted - vagy legalább mondhatod, hogy feljelented.
A szüleidnek meg igenis mondd el nekik, hogy mi a helyzet. Nem kell egyedül végigcsinálnod ezt, és ha otthon keres, akkor ők is felvehetik, és közölhetik, hogy nem akarsz vele beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!