Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Várjam meg a reggelt vagy mit...

Várjam meg a reggelt vagy mit csináljak?

Figyelt kérdés

Nem kamu csak gondoltam megkérdezem tőletek hogy várjak vagy ne.

Egy ilyen erdős részen vagyok valahol, megálltam kamionnal 5 percre most meg nem indul. nem nagyon jönnek erre autók csak olyan 15 percenként idetéved 1-2 de nem állnak meg nekem, a telefonom lemerült, cb-n kérdezgetem itt a kollégákat de sehol senki, a legközelebbi falu vagy város nem tudom mennyire van innen (itt még csak most járok először) ugyhogy elindulni nem nagyon akarok gyalog. Az előbb próbáltam javítgatni de nem jön össze és még mindig nem indul. ez még viccnek is rossz komolyan mondom... Most aludjak itt és várjam meg a reggelt hogy hátha jön valaki erre? vagy tudtok jobbat?

2011. szept. 25. 21:03
1 2 3 4 5
 11/41 anonim válasza:
60%
kamionosként dolgozol, de autómentőről még nem hallottál...az igen
2011. szept. 25. 21:23
 12/41 anonim ***** válasza:

telefon nélkül, hogy van neted?

hívj skype-on automentőt

2011. szept. 25. 21:24
 13/41 anonim válasza:
A linkben kattints a térkép azon területére, ahol vagy.
 14/41 anonim ***** válasza:
95%

21:23

Mi az istenért kell kötözködnöd??? Internetes autómentőről nem hallott még! Ennyire gyenge felfogással minek fórumozol?

15/41 anonim ***** válasza:
100%
Te is tudod, hogy a mai vilagban felelotlenseg lenne ott maradnod, tehat intezkedj! Rendorseg pl. ez egy hatosagi szerv, es biztosan segitene, hogy szallast talalj ejszakara!
2011. szept. 25. 21:26
 16/41 anonim ***** válasza:

Kamion meghal, telefon meghal, kamionos nem tudja hol van, GPS ismeretlen dolog, netezni tud.

Csak nekem bűzlik, vagy más szerint is kamu?

2011. szept. 25. 21:29
 17/41 anonim válasza:
Nagyon horroba illő jelenet. Vigyázz, ha egy ilyen alakot látsz: [link]
2011. szept. 25. 21:31
 18/41 anonim válasza:
Egy "r" kimaradt.
2011. szept. 25. 21:31
 19/41 anonim ***** válasza:
én is kérdeztem, hogyha halott a telefon, akkor honnan van net....lehet őzike wifi routerrel a hátán az erdőben....
2011. szept. 25. 21:32
 20/41 anonim ***** válasza:
100%
A B kategóriás horror filmek is így kezdődnek. Szerintem ne erőlködj, úgyis kibelez valami őrült sorozatgyilkos, esetleg valami démon talál meg. Például azt veszed észre, hogy vér folyik a szélvédőn meg az ablakokon, lassan beterít mindent, és nem látsz ki. Majd valaki elkezd kopogni a tetőn, te persze leszel olyan hülye, hogy kiszállsz megnézni. Egy fára felakasztott hulla fog lógni a kamionod felett, és a lábai kopognak a tetőn. A kamion ajtaját persze becsukod, de ki már nem nyílik többet. Akkor egy oszló tetem elkezd mászni feléd, te meg hanyatt-homlok rohansz be az erdőbe a pislákoló fény felé, amit ott megláttál, de az csak a démon csalija. Pár nappal később meg majd megtalálják a széttépett maradványaidat az erdőben a rendőrök. Jó éjszakát!
2011. szept. 25. 21:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!