Szeretsz gyalogosokat átengedni?
Figyelt kérdés
Én igen mert legalább a 2/3-a megköszöni, és ti?2011. aug. 31. 21:50
11/12 anonim válasza:
"Illetve ha épp elalvófélben van a kisebbik gyerekem az autóban, akkor tuti nem állok meg, mert akkor elalvás helyett sírni kezd."
Szülőként én is értékelem a gyerek alvását, de a közlekedési szabályokat nem ez határozza meg... Ha meg kell állni, akkor meg kell.... A piros lámpát se tudod szabályozni és a melletted szirénázva elvonuló mentőautót sem.
12/12 anonim válasza:
Nekem automata váltós autóm van, így nem nagy erőfeszítés átengedni őket a zebrán. Legtöbbször azokat engedem el, akik már ott állnak egy jó ideje, mivel nekik csak villognom kell és max kicsit fékezek és már át is értek. Azokat viszont mindig minden körülmények közt, akik az út baloldalán már leléptek a zebrára és persze azokat is, akiknek már egy vagy több autó megállt. Szóval én nagyonis döntő százalékban elengedem őket, én is voltam gyalogos. mindössze 1 éve van autóm. 21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!