Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha az autónak...

Mit csináljak, ha az autónak olyan baja van, hogy nem tudok dolgozni menni és busz sincs és más sem, aki arra dolgozik, mint én?

Figyelt kérdés
Most szabadságon vagyok, busz alig van és aki ott dolgozik innen, ahol én, jövő héten megy szabadságra és nyaralni. Zár probléma van és idő kell,mire megjön az alkatrész a szerelőhez. Autóbérlés nagyon drága, ez nem Magyarország. Elvileg kedd vagy szerda, amire kész az autó, de már hétfőtől dolgozom. Másik zavaró, hogy mentem volna valamerre , de itthon kell ülnöm vagy a kertben, ha épp nem esik az eső..
2024. aug. 7. 20:56
1 2 3 4 5
 41/43 A kérdező kommentje:
Kutyákkal megyünk valamerre, ha ráérek és ott sétálunk. Az utat nem nevezem sétának.
2024. aug. 8. 21:03
 42/43 anonim ***** válasza:
király történet tesí
2024. aug. 8. 21:06
 43/43 anonim ***** válasza:

Legyél kicsit találékonyabb és életképesebb! Ne a kifogásokat keresd, hanem a megoldásokat!

És na, tanulj meg kezdeni magaddal valamit!

2024. aug. 8. 21:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!