Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha az autónak...

Mit csináljak, ha az autónak olyan baja van, hogy nem tudok dolgozni menni és busz sincs és más sem, aki arra dolgozik, mint én?

Figyelt kérdés
Most szabadságon vagyok, busz alig van és aki ott dolgozik innen, ahol én, jövő héten megy szabadságra és nyaralni. Zár probléma van és idő kell,mire megjön az alkatrész a szerelőhez. Autóbérlés nagyon drága, ez nem Magyarország. Elvileg kedd vagy szerda, amire kész az autó, de már hétfőtől dolgozom. Másik zavaró, hogy mentem volna valamerre , de itthon kell ülnöm vagy a kertben, ha épp nem esik az eső..
aug. 7. 20:56
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:

Gondolom ott is lehet venni nagyon leharcolt autókat ami még éppen tudja vonszolni magát és van rajta műszaki pár euroért. Azzal el lehet járni pár napot.

Vagy szólsz a főnöködnek, hogy kell még pár nap szabi.

aug. 7. 21:49
 12/43 anonim ***** válasza:
100%
Hogy jön ki a 400 euró taxira, mikor napi 60 euro a taxi, és 1-2 napig nincs autó...? Te már megint a szokásos kifogásgyártó kamugyáros vagy, ugye?
aug. 7. 21:52
 13/43 anonim ***** válasza:
66%
Azt sem nagyon hiszem el, hogy a közelben nincs semmilyen tömegközlekedés.
aug. 7. 21:53
 14/43 Koplárovics Béci ***** válasza:

"Nem vagyok milliomos, hogy 600 euró szerelés mellé még 300-400-at fizessek taxira vagy bérlésre.."

Ha nem mész be dolgozni és kirúgnak, akkor mennyi fizetésed esik ki, mire újra munkát találsz, és mennyi pénz megy el, hogy elmenj munkát keresni?

Nem tudom, hogy az adott országban telefon létezik-e, és például felvetetted-e már a felettesednek a problémát, és próbáltatok-e közösen kitalálni valamit? Pl plusz pár nap szabit.

aug. 7. 22:03
 15/43 A kérdező kommentje:

Alig van már szabadságom és másra is kell. Marad a táppénz..

Itt heti bérlés van és a legolcsóbb autó 350€ egy hétre. Néztem már. Tragacs is jó lenne, de olyat nem adnak bérbe.

aug. 7. 22:31
 16/43 A kérdező kommentje:
Amúgy pénzem sincs annyi, hogy kifizessem a szervizt és taxizzak vagy bereljek. Taxi lenne elvileg 180 euró a 3 napra.
aug. 7. 22:32
 17/43 anonim ***** válasza:
0%
király történet tesó
aug. 7. 22:44
 18/43 A kérdező kommentje:
Műszakozva dolgozom és se hajnalban, se este haza nincs járat.
aug. 7. 23:08
 19/43 anonim ***** válasza:
akkó maradj otthon
aug. 7. 23:59
 20/43 anonim ***** válasza:

Erdemes volt kimenni dolgozni ha nem tudod megoldani a munkabajarast mert draga a taxi. Akik kimenntek nyugatra azok altalaban feltalaljak magukat és nem valogatnak hogy robogo ezert nem, bizikli azert nem, sotet van, kanyargos az ut, taxi draga, penz nincs.

Mondd meg a fonokodnek hogy nem tudsz bemenni dolgozni ameddig kesz nincs az auto. Egy zarcseret otthon is megtudsz csinalni, nem kell azert napokra elvinni a szerelohoz.

aug. 8. 02:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!