Mit csináljak, ha az autónak olyan baja van, hogy nem tudok dolgozni menni és busz sincs és más sem, aki arra dolgozik, mint én?
Gondolom ott is lehet venni nagyon leharcolt autókat ami még éppen tudja vonszolni magát és van rajta műszaki pár euroért. Azzal el lehet járni pár napot.
Vagy szólsz a főnöködnek, hogy kell még pár nap szabi.
"Nem vagyok milliomos, hogy 600 euró szerelés mellé még 300-400-at fizessek taxira vagy bérlésre.."
Ha nem mész be dolgozni és kirúgnak, akkor mennyi fizetésed esik ki, mire újra munkát találsz, és mennyi pénz megy el, hogy elmenj munkát keresni?
Nem tudom, hogy az adott országban telefon létezik-e, és például felvetetted-e már a felettesednek a problémát, és próbáltatok-e közösen kitalálni valamit? Pl plusz pár nap szabit.
Alig van már szabadságom és másra is kell. Marad a táppénz..
Itt heti bérlés van és a legolcsóbb autó 350€ egy hétre. Néztem már. Tragacs is jó lenne, de olyat nem adnak bérbe.
Erdemes volt kimenni dolgozni ha nem tudod megoldani a munkabajarast mert draga a taxi. Akik kimenntek nyugatra azok altalaban feltalaljak magukat és nem valogatnak hogy robogo ezert nem, bizikli azert nem, sotet van, kanyargos az ut, taxi draga, penz nincs.
Mondd meg a fonokodnek hogy nem tudsz bemenni dolgozni ameddig kesz nincs az auto. Egy zarcseret otthon is megtudsz csinalni, nem kell azert napokra elvinni a szerelohoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!