Mit kell mondjak DKV-n ha egy sima jegyet akarok venni egy pontból a másikba ? És mit kell csináljak?
Figyelt kérdés
(Volánbuszos vagyok)2024. márc. 21. 19:43
1/6 anonim válasza:
DKV? Dudapesti Közlekedési Vállalat?
2/6 eddiboy válasza:
Egy vonaljegyet kérek!
De előre váltva olcsóbb, mint a járművezetőnél.
3/6 eddiboy válasza:
#1-nek, aki szerint csak Budapestből áll az ország: Képzeld, a saját közlekedési vállalattal rendelkező vidéki városokban is KV-ra végződött ezen cégek neve. Ezek közül a DKV megtartotta a rövidítését, az MKV-ból MVK (Miskolci Városi Közlekedési Zrt.), az SZKV-ból SZKT (Szegedi Közlekedési Társaság) lett.
5/6 anonim válasza:
#1 Remélem nem szoktál eljárni szavazni...
6/6 anonim válasza:
Tessékmá mondani!
Ha én most eztet a bilétát ittenmostan kifizetem, oszt bédugom ebbea minekhijjákba, akkor engem el teccik vinni addigameddig?
Meeeeer nemistudom, hogy pontosan mi a lópikulát akartam magától kérdezni.........de rohattmódon kíváncsi vagyok.
Amúgymeg hamá kifizettem, leülhetek. vagyez 1 állójegy? 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!