Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit mondjak a barátomnak...

Mit mondjak a barátomnak miért nem akarok vele elutazni hétvégén? Megjött nem vagyok jól fáj a hasam. De félek hogy ha csak ezt mondom haragudni fog mert már mindent elintézett és kivan fizetve. Most mit csináljak? 20L

Figyelt kérdés
Már megbeszéltük 1 hete de én elfelejtettem hogy most fog megjönni.
2019. febr. 28. 18:04
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát, menjetek máskor és igényeljétek vissza a zsét? Bár én is hasfájós vagyok, de elmennék gyógyszerrel. Gondolom ezek szerint neked nem hat a gyógyszer vagy elájulós vagy? Ilyen is előfordulhat persze, csak kíváncsi vagyok hogy kedved nincs az egészhez, vagy tényleg ilyen gondjaid vannak. Ha utóbbi, nyilván a párod ismer hogy milyen tortúra van ilyenkor, és nem haragszik majd. :)
2019. febr. 28. 18:24
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagy gond lesz a kapcsolatban ha őszintén nem tudtok valamit megbeszélni és kitalálsz valamit hogy ne kelljen igazat mondani...
2019. febr. 28. 18:24
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Addig még van 2 nap, addigra biztosan jobb lesz, és nem fog már úgy fájni.
2019. febr. 28. 18:27
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Együtt mentek el a hétvégén,meg mindent együtt csináltok és akkor gondot okoz az,hogy megmondd,hogy nem tudsz menni?

Úgy viselkedhettek egymással mint az idegenek.Nem irigylem ezt a kapcsolatot..

2019. febr. 28. 18:33
 5/9 A kérdező kommentje:
Hát nekem nagyon fáj megsem néha csak fekszek megsem tudok mozdulni és sírok. Én megmondanám neki csak nagyon félek mit reagál rá mert már nagyon várja rég voltunk együtt így. Mindig dolgozunk reggeltöl estig alig latjuk egymást.
2019. febr. 28. 18:39
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

1. Felnőttként kezdesz viselkedni.

2. Beszélsz a barátoddal, hogy mi a helyzet (bár nem ismerlek, de napokig görcsölsz? Ma még csak csütörtök van).

3. Eldöntitek, mentek-e vagy maradtok.

4. Ha maradtok, átfoglaljátok a szállást, stb.máskorra.

4. Ha ezt nem képes normálisan (minimális sértődöttséggel) kezelni, akkor elgondolkozni a kapcsolatotokon.

2019. febr. 28. 18:43
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha ennyire fáj, akkor érdemes egy alapos kivizsgálásra elmenni. Én is szenvedtem sokat, sokszor nem tudtam dolgozni sem, annyira fájt, a gyógyszer semmit sem hatott. Kiderült, hogy myomám van és endometriózisom.
2019. márc. 1. 09:18
 8/9 anonim ***** válasza:
Vegyél be görcsoldót, és vigyél is magaddal. Nem valószínű, hogy egyfolytában görcsölsz majd két napig.
2019. márc. 1. 21:19
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha ennyire problémás a mensid, hogy a viharban felejtetted el? Akinek ilyen a menstruációja, e köré szervezi az életét, a programjait. Nem beszélve arról, hogy ha ezt nem mered elmondani a fiúdnak, akkor ez egy halott kapcsolat.
2020. jún. 26. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!