Mit csináljak ha nem merek buszozni?
Bocsánat, ha rossz helyre írom, nem tudom melyik kategória a megfelelő.
Iskolába busszal fogok járni és a busz tele lesz, ez az egy busz lenne a legmegfelelőbb (a 2 közül), de ezen durván sokan vannak. A gond az, hogy szorongok, rosszul vagyok ha ki kell mennem az utcára, emberek közt még rosszabbul érzem magam.
Mit tegyek? Tudom hogy nem fogom bírni a buszozást, és már most szorongok és stresszelek emiatt, hogy mi lesz később.
Mit tegyek? Koliba nem akarok menni.
Pszihológusnál voltam, és fogok menni, de nem érzem hogy jobb lenne.
1. válaszoló, a zene lehet segítene.
Köszönöm az eddigi válaszokat
Egyébként sok minden lehet a félelem mögött. Én a COVID alatt maszkban, gumikesztyűben közlekedtem és elég nehéz volt leszoknom róla. Ha pl. fertőzésveszély miatt aggódsz, nyugodtan vegyél maszkot, kesztyűt, nem tilos. :) Ha így komfortos, akkor rétegesen, de elkezdheted ezeket (persze idővel) levenni.
Ha az emberektől van a para de többnyire ülnek, nyugodtan helyezkedj el a kerekesszékes helyen, kényelmes az a támasz :DD
Ha ellenőrtől félsz, vegyél jegyet.
Ha a sofőrtől, határozottan köszönj, mutasd a bérletet/kérj jegyet és a biccentése után szállj fel.
Esetleg keress egy olyan buszt (időben), ami alig néhány perccel egy másik után megy. Lehet, hogy az előzőre felszállt, aki tudott és nem lesznek annyian :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!