Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha az autónak...

Mit csináljak, ha az autónak olyan baja van, hogy nem tudok dolgozni menni és busz sincs és más sem, aki arra dolgozik, mint én?

Figyelt kérdés
Most szabadságon vagyok, busz alig van és aki ott dolgozik innen, ahol én, jövő héten megy szabadságra és nyaralni. Zár probléma van és idő kell,mire megjön az alkatrész a szerelőhez. Autóbérlés nagyon drága, ez nem Magyarország. Elvileg kedd vagy szerda, amire kész az autó, de már hétfőtől dolgozom. Másik zavaró, hogy mentem volna valamerre , de itthon kell ülnöm vagy a kertben, ha épp nem esik az eső..
aug. 7. 20:56
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
100%
Hívj egy taxit.
aug. 7. 21:05
 2/43 anonim ***** válasza:
100%

Taxi vagy más alternatíva nem játszik? Mint írtad nem Magyarország, nem tudom hogy más országokban ezek hogyan működnek milyen árakon stb...

Munkáltatód nem tud segíteni? Kölcsön autóval, vagy esetleg valaki elmenne érted? Más jármű? Mondjuk bicikli, kismotor bármi egyéb?

aug. 7. 21:06
 3/43 anonim ***** válasza:
100%
Taxi/Uber
aug. 7. 21:08
 4/43 A kérdező kommentje:
Taxi 30 euró/út, itt drága az is. Szerelés is 600 euro lesz.. Bicikli lenne, de sötétben , út mellett én nem tekerek, főleg hogy kanyargós. 1 óra lenne nappal vele, de éjjel ennél is több..
aug. 7. 21:16
 5/43 A kérdező kommentje:
Motorra az életben nem ülnék fel.
aug. 7. 21:17
 6/43 anonim ***** válasza:
100%
Más igény?
aug. 7. 21:34
 7/43 A kérdező kommentje:

Nem vagyok milliomos, hogy 600 euró szerelés mellé még 300-400-at fizessek taxira vagy bérlésre..

Egtensúlyom nincs, simán kidőlök a kocsik elé, főleg sötétben. Motorom nincs is. Nem is lesz.

aug. 7. 21:45
 8/43 anonim ***** válasza:
100%

Melyik város?

Nehezen hiszem el, hogy 30 euró/nap-ért nem találsz autóbérlést.

aug. 7. 21:48
 9/43 anonim ***** válasza:
80%
Kerékpár, robogó, taxi, autómegosztás, gyalog, odaköltözés. Ha nem mersz bringázni, motorozni, akkor ennyike.
aug. 7. 21:48
 10/43 Szolovjov ***** válasza:
0%
Táppénzre kell menni míg meg nem javítják.
aug. 7. 21:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!