Mit csináljak, ha az autónak olyan baja van, hogy nem tudok dolgozni menni és busz sincs és más sem, aki arra dolgozik, mint én?
"úgy kell tennem, mint aki normális"
Nem nagyon sikerül.
"Gyere már el ide biciklivel akkor úgy, hogy görbe a gerinced és jobbra balra szédelegsz kanyargós úton."
Bocsi, de nem szédelgek, és nem görbe a gerincem. Illetve technikailag: de, van egy egészséges görbülete. Te viszont kifelejtetted a helyzet felvázolásakor, hogy súlyos mozgásszervi problémáid vannak. Nem azért, mint ha bármi közünk lenne hozzá, csak a kérdés megválaszolása szempontjából egyáltalán nem lényegtelen.
"Ja és sötétben."
Neked ez valami fétised, hogy mindenhová sötétben akarsz menni??
Tudod, ha én szabadságon vagyok, és el akarok menni valahová, akkor elmegyek. Nem csak sötétben. És tapasztalatból mondom, hogy nem kell ahhoz többtíz km-t utazni, hogy érdekes, vagy simán csak kellemes helyeket találjon az ember. A helyzet az, hogy sokan a fél világot beutazzák, de a lakóhelyüktől 2 km-re még nem jártak...
"tt is lehet sétálni, csak monoton"
Ez van.
De megint csak tök érdekes... én el tudom foglalni magam, pedig nincs is autóm. Sok más embert is ismerek, akik szintén el tudják foglalni magukat. Te meg egyszerűen nem tudsz mit kezdeni magaddal. Érdemes lenne az életvezetésedet átgondolnod.
"Munkaidőben vagyunk itt a környéken eleget."
Igen? Te munkaidődben a környéket járod?
Amúgy meg talán előre kellett volna gondolkodnod. Ha ennyire helyhez kötött és kényes vagy, talán nem olyan helyen kellett volna lakást venned (a lakáshitel arra enged következtetni, hogy ezt nem rég vetted), ahol a közlekedés olyan, mint Albánia elhagyatott részein. Ha ennyire autóhoz vagy kötve, akkor tényleg nem ártott volna egy tartalék autót beszerezned. Nem egy Ferrarit, bőven elég egy használt Suzuki, csak hogy legyen valami, ha a másik nem elérhető. Az azért nem egy vagyon...
"Más könnyebben van , hiszen ott a családja vagy párja és osztoznak mindenen."
Nem kell mindig másokra, és a vélt jobb helyzetükre hivatkozni! Közülünk sincs mindenki párkapcsolatban, mégis eljutunk A pontból B-be, sőt, el is tudjuk foglalni magunkat szabadidőnkben.
"Ilyen váratlan probléma miatt a fizetésem nagy része megy el"
Ezért kellene ilyen helyzetekre előre gondolkodni...
#32 "Ezer pont ugyanilyen kérdése van már az oldalon, ahol valami teljesen triviális problémát "képtelenség megoldani". Legyetek kicsit szemfülesebbek már, nem muszáj mindennek bedőlni."
Nem feltétlenül kamu. Vannak - elég sokan -, akiknek tényleg az alapvető életképességgel is problémáik vannak.
Istenem, de érthetetlen valaki..
Munkaidőben nem itthon sétálok munka helyett, hanem előtte vagy utána nincs annyi időm,mint most például, hogy máshová is menjek sétálni a kutyákkal, főleg ha főzni kell vagy van más itthoni dolog vagy az edzés. Azért is ilyen egészségesek és nyugodtak, mert mindenhova viszem őket, nem csak a ház elé aztán ennyi. Más ekkora kutyákat, itt is, nem viszi semerre, 10-20 perc alatt letudja. Sötétben sem hajlandó kijönni velük, nekem van fejlámpám. Nem több 10 ezer kmre mennék, csak 20 kmre. Akár a szomszéd faluba.
Nem én vagyok érthetetlen, te kevered a szezont a fazonnal.
De részemről befejeztem. Te nem megoldást keresel, csak rinyálni jöttél, és kipanaszkodni, hogy mekkora életképtelen vagy.
Szóval te még a kutyákat is autóval sétáltatod?
Gratulálok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!