Ilyenkor mi zajlik le az emberekben?
Tanúja voltam egy enyhébb gázolásnak, az áldozat szerencsére később a saját lában szállt be a mentőbe.
Na de a lényeg, hogy az autót egy 30 körüli nő vezette, és a gázolás után kb egy percig csak bambán ült az autóban előremeredő tekintettel. Nem akart az lelépni, nem csinált abszolút semmit, csak hosszú ideig nézett ki a fejéből. Nem szállt ki az autóból, hogy segítsen, ha rajta múlik szerintem áldozat a szeme láttára elvérezhetett volna. Szerencsére nappal történt és rajtam kívül sok szemtanú volt, akik segíteni próbaltak és hívták a mentőket. A nő csak azután szállt ki az autóból, hogy az emberek ütni/rugdosni kezdték az autóját és kiabáltak.
Ittas lehetett, vagy drogozott? Nem tudom elképzelni, hogy az ember mitől lesz ennyire cselekvőképtelen.
Rendben, akkor ezzel meg is volnánk. Most már tudod.
Egyébként a szavaidról az jut eszembe, hogy sokszor felmerül ugyanaz a kérdés, különféle helyzetekre, formákban.
Mit tennél, ha… és valami rettenetes helyzet, veszélyes, életedet adod-e vagy sem másokért stb.
Sokféle válasz érkezik a kategorikus nemtől a határozott igenig.
És amikor egy ilyen helyzet elé állít az élet, egyáltalán nem biztos, hogy úgy cselekszel, mint ahogyan hiszed magadról.
Bemennél az égő házba kimenteni valakit? Dehogy mennék, nem vagyok megőrülve! Miért jobb az ha ketten halunk meg, és nem csak az a szerencsétlen.
És egyszerre csak arra eszmélsz, hogy füst és forróság vesz körül, recsegve ropogva ég minden, és négykézláb kúszva mégy egy elhaló gyereksírás irányába.
"Ismerem magam annyira, hogy bizton állíthassam, kizárt, hogy ilyen velem megtörténjen."
Nem kívánom hogy megtörténjen veled ilyen, de hidd el rohadtul nem tudod hogy reagálnál rá élesben. :)
"Ismerem magam annyira, hogy bizton állíthassam, kizárt, hogy ilyen velem megtörténjen."
Váó, hogy valaki ennyire ordenáré nagy ostobaságot leírjon... Ezt nem lehet valahogy szűrni? Miért regisztrálhatnak ilyenek?
Hiába "tudhattam magamtól is",
7 autó ment össze, csak én sérültem, leállítottam az autót -üresbe vágódott a sebváltó-, kiszálltam és szedtem össze a cuccaimat -szanaszét repült minden a kitört szélvédőn- a sérült kezemmel, mert a másikkal lefogtam a vérző sebet, közben lökdöstek, hogy üljek le a járdaszegélyre, hiába mondtam, hogy hagyjanak nyugton, stb.
Szóval nem egyszerű ilyen esetben, ha egy erősen vérző embert látnak.
A sokk nem ok, hanem okozat te datolya 😂
Az az esemèny után törtènik, nem kiváltója 😅
A terhessègi teszteket sem korlátozzák születèsszabályozási cèllal.
Sokkot kapott, ami nyilván nem szerencsés dolog, de teljesen érthető és általános; nem is értem, hogy lehet valaki annyira ostoba, hogy el kezdi rugdosni és ütögetni az autóját, illetve kiabálni vele. Barmok.
Nem tudhatod, kérdező, hogy különböző helyzetekben hogyan reagálnál, amíg nem történtek meg veled. Lehet te is ugyanígy sokkot kapnál, lehet nem, de ez a pökhendi stílus nagyon undorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!